Survivor: Ο παίκτης που κερδίζει την ατομική ασυλία και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

survivor-ο-παίκτης-που-κερδίζει-την-ατομική-α-1234185

Survivor spoiler: Στην τελική ευθεία για με το μεγάλο φινάλε και αυτή η εβδομάδα είναι ίσως η πιο σημαντική για το ριάλιτι καθώς την Κυριακή (27-06) αναμένεται να δούμε πώς θα διαμορφωθεί η τελική τετράδα που πάθει στον ημιτελικό.

Tην πρώτη ατομική ασυλία κέρδισε ο Γιώργος Κορόμι, ο οποίος υπέδειξε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη. Απόψε θα δούμε έναν ακόμη συγκλονιστικό στίβο μάχης, ο οποίος θα δώσει την ευκαιρία σε έναν ακόμη παίκτη να κερδίσει την ατομική ασυλία και να υποδείξει τον δεύτερο παίκτη προς αποχώρηση. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, απόψε (22-06) την ατομική ασυλία κερδίζει και πάλι ο Σάκης Κατσούλης, μην ξεχνάμε ότι την περασμένη εβδομάδα είχε κερδίσει σερί τρεις φορές, και σύμφωνα πάντα με τα spoilers θα υποδείξει τον Γιώργο Ασημακόπουλο ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τι είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (21-06)

Κατά την έναρξη του επεισοδίου, είδαμε τους παίκτες σε κατάσταση σοκ καθώς είχε προηγηθεί ένα δύσκολο βράδυ μιας και βρέθηκαν αντιμέτωποι με πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες και ήταν σχεδόν άυπνοι. Ξαφνικά, εκεί που κοιμόντουσαν, ξεκίνησε έντονη καταιγίδα με τους παίκτες να ξυπνούν τρομαγμένοι, ενώ στη συνέχεια ακούσαμε τον Κόρο να αναφέρει πως πλημμύρισαν τα πάντα και πως κοιμήθηκαν όλοι μέσα στα νερά.

«Πάνε οι Amigos, έπεσαν τα δέντρα. Θα μπορούσε να είχε πέσει πάνω μας το δέντρο. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο», είπε ο Κόρομι, συμπληρώνοντας πως αν ήταν εκεί η Ελένη Χαμπέρη και δεν είχε αποχωρήσει, θα είχε κρυφτεί από τον φόβο της μέσα στο μπαούλο.

«Βιβλική καταστροφή» χαρακτήρισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τη σειρά του αυτό που έζησε στην παραλία και σίγουρα αυτές οι εικόνες είναι πρωτόγνωρες και δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο τόσα χρόνια στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

«Δεν ξέραμε τι να κάνουμε, πού να προφυλαχτούμε. Ακούγαμε κεραυνούς, αστραπές…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Λίγο μετά, αφού ευχήθηκαν από μακριά στον Ντάφι για τα γενέθλιά του, οι παίκτες μπήκαν στο στίβο μάχης και την ατομική ασυλία κέρδισε ο Γιώργος Κόρομι.

Έτσι λοιπόν, ήταν αυτός που κλήθηκε να υποδείξει έναν συμπαίκτη του στο συμβούλιο του νησιού και να τον ορίσει ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Κόρομι, επέλεξε τον Σάκη Κατσούλη ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα να θυμίσουμε πως είχε κερδίσει και τις τρεις ασυλίες.

gossip-tv.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook