Survivor: Με πόσα χρήματα έφυγε η Αφροδίτη Σκαφίδα από το reality επιβίωσης

survivor-με-πόσα-χρήματα-έφυγε-η-αφροδίτη-σκα-1670264

Μετά την Κατερίνα Δαλάκα, την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τον Ηλία Γκότση και τον Γιωρίκα Πιλίδη αποβλήθηκε, χθες 11 Απριλίου από το survivor all star και η Αφροδίτη Σκαφίδα και μάθε πόσα χρήματα πήρε!

Η παραγωγή του Survivor έκανε την έρευνά της και διαπίστωσε ότι όλα τα στοιχεία είναι κατά της παίκτριας μετά τη διαρροή βίντεο όπου τρώει και μιλά με τους ντόπιους.

Στο έκτακτο συμβούλιο ο Ατζούν Ιλιτζαλί φανερά ενοχλημένος αλλά και στενοχωρημένος είπε στους παίκτες: «Έχουμε ορισμένα προβλήματα κλοπών στο φετινό Survivor. Θέλουμε αυτό το σόου να είναι δίκαιο για όλους. Ορισμένοι από εσάς ήρθαν σε επαφή με ντόπιους και ζήτησαν από αυτούς φαγητό».

Και συνέχισε ο Τούρκος παραγωγός: «Οπότε η απόφασή μας είναι δυστυχώς να αποβληθεί η Αφροδίτη γιατί έκλεψε φαγητό…».

Όπως τόνισε ο Ατζούν με την Αφροδίτη είναι καλοί φίλοι στην έξω ζωή και μάλιστα αποκάλυψε ότι έχουν περάσει και διακοπές μαζί αφού την είχε φιλοξενήσει στο σπίτι του στο Τσεσμέ. Όμως, όπως είπε, θέλει να είναι δίκαιος με όλους και εφόσον έκανε παράβαση στους κανόνες του παιχνιδιού, έπρεπε να επιστρέψει Ελλάδα αφού αυτή τη συμφωνία είχαν κάνει με όλους τους παίκτες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, σε ένα μίτινγκ τους στην Αθήνα.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα κάθισε 14 εβδομάδες στην Καραϊβική και βάζει στην τσέπη της το ποσό των… 70 χιλιάδων ευρώ.

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook