Survivor: «Μαλλιά κουβάρια» ξανά Κόκκινοι και Μπλε στο Συμβούλιο – Οι ατάκες που… άναψαν φωτιές | Video

survivor-μαλλιά-κουβάρια-ξανά-κόκκινοι-και-1175655

Η… πολεμική ατμόσφαιρα επικράτησε και στο χθεσινό (8/2) Συμβούλιο του νησιού μετά το πρώτο έπαθλο ασυλίας.

Η μία ομάδα κατηγόρησε την άλλη και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και κατηγορίες. Όλοι αναμείχθηκαν σε μία έντονη κουβέντα και φυσικά το κλίμα έγινε βαρύ στο συμβούλιο της ασυλίας!

Όλα ξεκίνησαν όταν η κόκκινη ομάδα κατηγόρησε την μπλε ότι φώναζαν «Δεν μπορεί, δεν το έχει» σε μία προσπάθεια των τελευταίων να ρίξουν το ηθικό των αντιπάλων κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Το πρόσωπο που άκουσε τα περισσότερα ήταν ο νέος παίκτης της Μπλε ομάδας, ο Δημήτρης Μακρόπουλος, ο οποίος προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του λέγοντας ότι δεν ήταν χλευασμός.

Ο δε Τριαντάφυλλος τα έβαλε με την Άννα Μαρία Βέλλη με την τελευταία να λέει στον τραγουδιστή «δεν είσαι τίμιος» και εκείνον να απαντά: «Η Άννα Μαρία με έβρισε μπροστά στους συμπαίκτες μου, στους συμπαίκτες της, σε όλη την Ελλάδα…».

Ο Αλέξης Παππάς πήρε κάποια στιγμή τον λόγο και απευθυνόμενος στην κόκκινη ομάδα είπε στον Κώστα Παπαδόπουλο: «Αν είσαι τόσο μυγιάγγιχτος είσαι στο λάθος παιχνίδι. Εδώ είμαστε στο Survivor, αν δεν το έχετε καταλάβει καλά θα κάνετε να πάτε στο σπίτι σας»!

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook