Survivor – Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Έλεγαν τη μάνα μου ιερόδουλη, με έβριζαν»

survivor-κωνσταντίνος-εμμανουήλ-έλεγαν-τ-1465741

Δηλώσεις παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και αναφέρθηκε στις «επιθέσεις» που δεχόταν στο Survivor από τους συμπαίκτες του.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως δέχτηκε μια βίαιη επίθεση από τον Τάκη Καραγκούνια.

«Μου έκαναν πόλεμο τις τρεις πρώτες εβδομάδες που μπήκα στο παιχνίδι. Δεν μπήκα με διάθεση να τσακωθώ ή να δημιουργήσω προβλήματα. Δεν είμαι τέτοιο παιδί. Μου έκαναν πολλά ρατσιστικά σχόλια για τη διαφορετικότητά μου, την εμφάνισή μου, τους κοιλιακούς μου… Εγώ δεν έχω δηλώσει ποτέ αν είμαι γκέι, στρέιτ. Με έβριζαν. Έβρισαν τη μάνα μου, την είπαν ιερόδουλη», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Όπως είπε, μίλησε μέχρι και στην παραγωγή για την εν λόγω φραστική επίθεση του Τάκη.

«Είπα κάποια στιγμή και στην παραγωγή ότι ο Τάκης είπε τη μάνα μου ιερόδουλη. Η μάνα μου πήγε στην κηδεία του πατέρα μου 15 χρονών με δύο παιδιά στην κοιλιά, εμένα και τον αδερφό μου. Μας γέννησε έναν μήνα μετά. Μεγαλώσαμε σε ένα πολύ φτωχό σπίτι στην Κρήτη. Η γειτονιά μας έφερνε φαγητό τότε. Και θα έρθουν αυτοί να πιάσουν στο στόμα τους τη μάνα μου;», δήλωσε.

«Ο Τάκης μιλούσαμε και με κλώτσαγε. Σηκωνόταν και ερχόταν πάνω στο πρόσωπό μου. Με έφτυνε, καθώς μίλαγε και έλεγε ιερόδουλη τη μάνα μου και με έβριζε. Πολλοί τραμπουκισμοί, πάρα πολλοί», συμπλήρωσε κλείνοντας.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook