Survivor: Η σύζυγός του Πάνου Καλίδη μιλά πρώτη φορά για την αποχώρηση του – “Ήξερα ότι δεν θα αντέξει πολύ” | Video

survivor-η-σύζυγός-του-πάνου-καλίδη-μιλά-πρώτ-1191018

Ο Πάνος Καλίδης δεν άντεξε άλλο τις κακουχίες και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor. Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε συνάντησε τη σύζυγό του, Λεάννα Μάρκογλου, η οποία μίλησε πρώτη φορά για την αποχώρηση του άντρα της, αναφέροντας πως ανυπομονεί να τον δει ξανά από κοντά!

“Περίμενα ότι θα φύγει από το Survivor, ήξερα ότι δεν θα αντέξει πολύ, λόγω συνθηκών και ίντριγκας. Δεν έχω κανένα νέο, δεν έχουμε επικοινωνήσει. Να μου το πείτε να είμαι έτοιμη, να μαγειρέψω! Θα ήμουν έξαλλη αν ήταν ο Πάνος στη θέση του Τριαντάφυλλου και δεν του έδιναν φαγητό. Δεν είναι δίκαιο για κανέναν άνθρωπο, έχει να κάνει με ανθρωπιά. Με πονάει να βλέπω ότι δεν του δίνουν φαγητό.

Το περίμενα ότι θα ανακοινώσει την αποχώρησή του, τον έβλεπα μέρες ότι δεν ήταν στο παιχνίδι. Ίσως τα έπαθλα επικοινωνίας τον έκαναν να μην αντέξει. Έκλαιγα πολύ όταν τον άκουσα. Είμαι πολύ περήφανη για τον Πάνο, από πάντα. Δεν αμφέβαλλα στιγμή για τον χαρακτήρα του. Τα παιδιά χάρηκαν πολύ, κάθε μέρα με ρωτάνε πότε θα έρθουν. Μου έχει λείψει πάρα πολύ και ανυπομονώ να τον δω”, εξομολογήθηκε η Λεάννα Μάρκογλου.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook