Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση – Οι μπηχτές και οι εντάσεις | Video

survivor-αυτοί-είναι-οι-τρεις-υποψήφιοι-για-α-1211432

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι παίκτες ψήφισαν στο συμβούλιο του νησιού δύο ακόμη άτομα προς αποχώρηση. Έτσι, μαζί με τον Τζέιμς Καφετζή, υποψήφιοι βγήκαν οι Νίκος Μπάρτζης και Παύλος Γαλακτερός.

Η μπλε ομάδα ψήφισε το Νίκο Μπάρτζη, ενώ ο Γιώργος Κόρομι υπέδειξε τον φίλο του Παύλο Γαλακτερό.

Οι τρεις τους μπήκαν στη διάθεση του κοινού, με τους περισσότερους να θέλουν να αποχωρήσει ο Τζέιμς.

«Θέλω να μείνω στο παιχνίδι και ο κόσμος θα το κρίνει αν μπορώ. Το μόνο που μετανιώνω είναι πως κάπως έχει πάρει η μπάλα τον Νίκο επειδή είναι φίλος μαζί μου. Θα με πονέσει αν αποχωρήσει ο Νίκος και όχι εγώ. Θέλω να μείνω αλλά θέλω να μείνει περισσότερο ο Νίκος» είπε ο Ροδίτης παίκτης.

Στον στίβο μάχης από τους μπλε μόνο οι Κόρο και Μαριαλένα έφεραν νίκες με το αποτέλεσμα να είναι στο 7-2 πριν την κόντρα Τζέιμς και «Ντάφυ» με τον τραγουδιστή να κερδίζει στο νήμα και με τη χρήση του VAR κάνοντας το 8-9. Τον τελικό πόντο για τους κόκκινους και τη νίκη με 10-2 στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία έφερε η Νικολέτα Μαυρίδη κόντρα στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η Μαριαλένα έριξε το φταίξιμο της ήττας στο πάθος που δεν βγάζουν οι συμπαίκτες της, ενώ νευρίασε που στην Πούντα Κάνα θα πήγαινε να «παρτάρει» ο Σάκης. Η Μαριαλένα δεν είναι καλά ψυχολογικά με τις ήττες. Ο Σάκης Κατσούλης προσπάθησε να την πλησιάσει να δει τι έχει, όμως οι προσπάθειες του κατέληξαν σε ερωτικό καβγαδάκι.

enikos.g

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook