Survivor: Αυτοί είναι οι δέκα «Διάσημοι» | Video

survivor-αυτοί-είναι-οι-δέκα-διάσημοι-video-1152646

Λίγο μετά τις 22.00, το βράδυ της Κυριακής, αποκαλύφθηκαν και επίσημα οι «Διάσημοι» που θα πρωταγωνιστήσουν στο «Survivor» το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, στις 21.00. Μέσα από το επίσημο βίντεο, που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ, έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις στο κοινό και κάπως έτσι μπαίνει φρένο στην ονοματολογία και τα σενάρια.

Οι Διάσημοι, με την σειρά που εμφανίστηκαν στο επίσημο βίντεο, είναι οι τραγουδιστές Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλλίδης, Τριαντάφυλλος, οι ηθοποιοί Αγγελική Λάμπρη, Γιώργος Κοψίδας, Αλέξης Παππάς, το μοντέλο και νικήτρια του GNTM Κάτια Ταραμπανκό, ο πυγμάχος Μιχάλης Αρναούτης και οι Αννα Μαρία Βέλλη και Περικλής Κονδυλάτος.

Αυτό που μένει είναι να συστηθούν κι επίσημα στο κοινό και οι «Μαχητές» για τους οποίους οι πληροφορίες μέχρι στιγμής είναι λιγότερες.

Μάλιστα τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και υπεύθυνος για το νέο εντυπωσιακό σκηνικό – σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε – είναι ο άνθρωπος που έστησε τις απαιτητικές «προκλήσεις» του «American Fear Factor». Οι Τριαντάφυλλος και Πάνος Καλλίδης που πρωταγωνιστούν στα πρώτα αγωνίσματα, τα έχουν «βρει σκούρα» στον νέο στίβο μάχης. Το τέταρτο ριάλιτι θα γίνει σε διαφορετικό σημείο του νησιού από τα προηγούμενα, σε καινούργιες παραλίες και θα είναι πολύ εντυπωσιακό.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook