Survivor: Αποχώρησε η Κρητικιά Τζο Μαριδάκη – «Στήνουν ψηφοφορίες» λέει για τους συμπαίκτες της

survivor-αποχώρησε-η-κρητικιά-τζο-μαριδάκη-1428081

Η Τζο Μαριδάκη έιναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor, μετά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Η πρώην παίκτρια της κόκκινης ομάδας ετοιμάζεται να αφήσει τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η Τζο Μαριδάκη μάλιστα, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή «Love it», όπου αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις και τα συσσωρευμένα «πυρά» που δέχτηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Στάθης Σχίζας, για τη στάση που κρατούν στο παιχνίδι.

«Νομίζω ότι είχε πρόβλημα μαζί μου χωρίς να της κάνω κάτι. Η ίδια δεν θέλει να «δώσει» κανένα φίλο της και προσπαθούσε πάρα πολύ για τις ατομικές ασυλίες ενώ ήξερε πως η ίδια δεν βοηθά στην ομάδα, δεν φέρνει πόντο και κοιμάται όλη μέρα. Γενικότερα λέει πολλά ψέματα και προσπαθούσε να το παίξει δίκαια. Αυτή η παρέα το παίζει κύριοι, καθωσπρέπει και σωστοί αλλά δεν είναι αυτό που φαίνεται» είπε αρχικά, η Τζο Μαριδάκη για την εμπειρία της στο Survivor.

Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης υπογράμμισε:

«Δεν παίζουν δίκαια, στήνουν ψηφοφορίες. Έχουν τον Άρη και τους λέει τι να ψηφίσουν. Μετά το συμβούλιο ο Στάθης μου έκανε επίθεση, με έβρισε, ήταν πραγματικά έτοιμος να μου ορμήξει. Δεν έχει δικαίωμα να μου μιλήσει έτσι. Το θεωρώ πολύ ανώριμο ένας άντρας, που έχει ένα παιδί, να μιλήσει έτσι σε έναν άνθρωπο 19 ετών» πρόσθεσε η Τζο Μαριδάκη.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook