Survivor: Ανατροπή με τον Λιανό – Η επιστροφή στην Ελλάδα και ο ρόλος του Καπουτζίδη

survivor-ανατροπή-με-τον-λιανό-η-επιστροφή-σ-1164069

Πριν από μερικές ημέρες, ο Ατζούν Ιλίτζαλι εμφανίστηκε στο ελληνικό «Survivor» και ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Λιανός επιστρέφει στην Ελλάδα για τα τέσσερα live του «Voice» και τη θέση του παρουσιαστή θα πάρει ο Τούρκος μεγιστάνας των media.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός θα αποχωρήσει άμεσα από τον Άγιο Δομίνικο και θα παραμείνει στη χώρα μας για δύο τουλάχιστον εβδομάδες.

«Οι εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα ήταν ραγδαίες. Ο ΣΚΑΪ μαζί με την Acun Medya προσπάθησαν να βρουν μια εναλλακτική λύση για τα τέσσερα live του “The Voice”, δεδομένου ότι ο Γιώργος Λιανός φυσικά είναι στον Άγιο Δομίνικο. Τελικά, δεν βρέθηκε κάποια άλλη λύση. Εξετάστηκε το ενδεχόμενο ο Γιώργος Λιανός να βγει με δορυφορική σύνδεση από την Καραϊβική, αλλά κάτι τέτοιο απορρίφθηκε. Η άλλη εναλλακτική ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης. Στην αρχή ήταν θετικός, αλλά στο τέλος δεν προχώρησε αυτή η συνεργασία γιατί δεν ήθελε να κάψει την πρεμιέρα του στην ΕΡΤ1» αποκάλυψε η δημοσιογράφος του OPEN.

«Να συμπληρώσουμε ότι ο Γιώργος Λιανός θα απουσιάζει δύο βδομάδες από το Survivor. Επιστρέφει στην Ελλάδα την επόμενη Πέμπτη για να είναι στο πρώτο Live. Την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης θα αναλάβει ο Ατζούν Ιλίτζαλι, ενώ την περιγραφή των αγώνων, δηλαδή το σπικάζ, θα συνεχίσει να το κάνει ο Γιώργος Λιανός» πρόσθεσε η Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook