Survivor All Star: Το κινητό ήταν… βούρτσα

survivor-all-star-το-κινητό-ήταν-βούρτσα-1699069

Η παραγωγή του «Survivor All Star» έχει γίνει στόχος δριμείας κριτικής σχεδόν από την αρχή της προβολής των επεισοδίων. Σχεδόν όλοι συμφωνούν ότι οι κανόνες του παιχνιδιού φέτος δεν έχουν γίνει σεβαστοί κι ότι οι άνθρωποι που είναι επιφορτισμένοι με την εφαρμογή τους είτε κάνουν τα στραβά μάτια, είτε μοιράζουν ποινές επιλεκτικά.

Τρία είναι τα ζητήματα που απασχολούν. Η ύπαρξη κινητών τηλεφώνων, το φαγητό και η ακραία κακή συμπεριφορά -βλέπε Τάκης Καραγκούνιας.

Είναι κατανοητό λοιπόν, ότι η σκηνή που θα δείτε παρακάτω προκάλεσαν τις υποψίες όλων. Σε αυτή θα δούμε τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε κάποιοι απομονωμένο σημείο της παραλίας όπου δεν υπάρχουν εγκατεστημένες κάμερες. Κάποια στιγμή τους πλησιάζει ένας καμεραμάν από αυτούς που κινούνται σε όλη την έκταση και η Μαριαλένα φαίνεται να κρύβει ένα αντικείμενο στην άμμο. Το αντικείμενο αυτό είναι ένα μικρό πλακέ παραλληλόγραμμο που θα μπορούσε να είναι από θήκη για τσιγάρα έως κινητό παλιού τύπου.

Τη σκηνή εντόπισαν και απομόνωσαν ιστοσελίδες και εκπομπές και οι ερμηνείες δώσαν και πήραν. Σύμφωνα με τους «ειδικούς» στο πάνελ της «Super Κατερίνας», επρόκειτο για κινητό παλιά τεχνολογίας τα οποία προτιμούν οι παίκτες διότι πιάνουν παντού στην περιοχή. Τα συγκεκριμένα κινητά έχουν το μειονέκτημα ότι δεν μπορούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο, όμως είναι μικρά, κρύβονται εύκολα και η μπαταρία τους αποσπάται και αντικαθίσταται με άλλη, φορτισμένη.

Όπως ήταν αναμενόμενο η συζήτηση φούντωσε μέχρι τη στιγμή που οι συντελεστές της εκπομπής έλαβαν στα κινητά τους το ίδιο μήνυμα προερχόμενο από τον Σκάι. Το επίμαχο αντικείμενο για το οποίο τόσος λόγος έγινε δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια βούρτσα μαλλιών που χρησιμοποιούσαν ο Σάκης και η Μαριαλένα και μετά την έκρυβαν.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook