Survivor All Star: Το «χάος» του Τάκη, το παζάρι του Ατζούν και η συγκίνηση στην επικοινωνία

survivor-all-star-το-χάος-του-τάκη-το-παζάρι-του-ατ-1655491

Στεναχωρημένος είναι ο Γιώργος Κόρομι μετά την υποψηφιότητά του στο Survivor All Star.

Οι συμπαίκτες του τον έστειλαν στον τάκο και ειδικά λόγω της προσφοράς του σε αγωνίσματα και καλύβα, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας είναι σίγουρα ο μόνος αδικημένος από τη ψηφοφορία.

«Σήμερα είναι μεγάλη αλλαγή, είμαι υποψήφιος από την χθεσινοβραδινή ασυλία που χάσαμε. Στο συμβούλιο βγήκα εγώ, ο Σπύρος κι η Ελευθερία. Με εκμεταλλεύτηκαν και μετά με πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Πήραν ό,τι είχαν να πάρουν από εμένα, ψάρια, μύδια, αλλά δεν ήταν ομόφωνη η ψήφος, ήταν από τρία άτομα. Δόξα τω Θεώ δεν ήθελε όλη η ομάδα να φύγω», είπε χαρακτηριστικά ο Κόρο.

Απογοητευμένη είναι και η Ελευθερία Ελευθερίου όσο κι ο Σπύρος Μαρτίκας, οι οποίοι θεώρησαν ότι αδικήθηκαν, δηλώνοντας πως φέρνουν νίκες.

Νέο σχέδιο Μαρτίκα

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις την επόμενη ημέρα από τη ψηφοφορία στην καλύβα των Διασήμων με τους παίκτες να έχουν ξεκινήσει για τα καλά το θάψιμο μετά τους τέσσερις δικούς τους υποψήφιους για αποχώρηση.

Η Ελένη Χαμπέρη αποκάλυψε πως μετά το τέλος του χθεσινού στίβου μάχης, όπου έχασαν, ο Σπύρος Μαρτίκας έπιασε εκείνη και την Νικόλ Μαυρίδη και της είπε ότι ο μόνος τρόπος να σώσουν τη Νικόλ είναι να βγάλουν στον τάκο την Ελευθερία.

«Δεν του πέτυχε το μαγείρεμα. Δυστυχώς είναι ο Κόρο υποψήφιος, αυτό το πέτυχε αλλά δεν κατάφερε να βγάλει τον εαυτό του απέξω. Τώρα θέλεις να σε ξελασπώσω; Όχι, λυπάμαι, εγώ μαριονέτα σου δεν γίνομαι!

Είχες πει την πρώτη βδομάδα πως είμαι εύκολα διαχειρίσιμη αλλά δεν έχεις καταφέρει μέχρι στιγμής να με διαχειριστείς ούτε μια φορά! Δεν τα κατάφερες και θέλω να σας ανακοινώσω ότι αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν αυξήσεις στις τιμές των φαρμάκων», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Χαμπέρη στην κάμερα.

Χαμός με Βασάλο και Καραγκούνια

Συνεχίζονται οι καβγάδες στην καλύβα των Μπλε για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του Τάκη Καραγκούνια. Οι περισσότεροι πλέον παίκτες τον θέλουν εκτός Survivor All Star ακόμα και οι φίλοι που του είχαν απομείνει.

Πλέον του γύρισε την πλάτη μέχρι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος προκειμένου να σώσει τη δημοτικότητά του.

«Όταν ο Τάκης είναι έντονος, οι Μαχητές περνάνε δύσκολα… Εγώ του έχω ξεκαθαρίσει πως αν παραμείνει στο παιχνίδι, δεν θα τον κάνω τόσο παρέα όσο τον έκανα παλιά, ο λόγος είναι ότι δεν συμφωνώ καθόλου ούτε με αυτά που λέει ούτε με αυτά που κάνει ούτε όπως αντιδράει. Καλό θα ήταν να απομονωθεί για ένα 2βδομάδο, 3βδομαδο, μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, να αυτοσυγκεντρωθεί και να μας αφήσει και εμάς στην ησυχίας μας», είπε μιλώντας στην κάμερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Τσακώθηκες με όλους και με όλα, μέχρι και με το παγκάκι! Δεν γίνεται αυτό ρε φίλε!», του είπε ο Βασάλος μπροστά στον Ασημακόπουλου, αλλά ο Τάκης αρνιόταν τα πάντα.

Νίκη για τους Κόκκινους

Διάσημοι και Μαχητές μπήκαν στο στίβο μάχης με σκοπό να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για τους παίκτες. Μπλε και κόκκινοι είναι πολύ μπροστά στην επικοινωνία και έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τις οικογένειες τους. Βέβαια, το έπαθλο επικοινωνίας έχει και φαγητό, άρα σήμερα η ομάδα που κέρδισε και θα χαρεί και θα φάει και θα ξεχαστεί από τις δυσκολίες στις καλύβες τους.

Οι Διάσημοι πήραν τη νίκη με σκορ 10-7 στον αγώνα και κέρδισαν στο έπαθλο επικοινωνίας, με τελική νίκη από την Σταυρούλα Χρυσαείδη.

Παιχνίδια δημοπρασίας

Ένα νέο παιχνίδι έπαιξαν Μπλε και Κόκκινη στην Καραϊβική. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί συνάντησε τους παίκτες, τους μοίρασε μερικά… πέσος, και τους έβαλε σε διαδικασία διεκδίκησης φαγητών…

Στα όριά τους οι Μπλε με τον Τάκη

Τα πράγματα ξεφεύγουν στην καλύβα των Μπλε, με τoν Τάκη Καραγκούνια να είναι για μία ακόμα φορά η αφορμή να σηκωθούν… θύελλες στον Άγιο Δομίνικο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τάκης εναντιώθηκε για ακόμα μια φορά απέναντι στην Εύη Σαλταφερίδου. Συγκεκριμένα, την κατηγόρησε ότι κρυφακούει στην προσωπική του συνέντευξη με αποτέλεσμα η Εύη να ξεσπάσει σε κλάματα

Ο Ηλίας Γκότσης βγήκε μπροστά και τα έβαλε μαζί του με την υποστήριξη όλης της ομάδας των Μπλε. Τα αίματα άναψαν κι η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου ανάμεσα στους δύο συμπαίκτες του Survivor.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τα όσα διαδραματίστηκαν στην καλύβα των Μαχητών…

Επικοινωνία με συγκίνηση

Το επεισόδιο της Τετάρτης (22/3) ολοκληρώθηκε με τους Κόκκινους να ακούνε μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όπως ήταν αναμενόμενο, η συγκίνηση στους Κόκκινους ήταν έκδηλη…

newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook