Survivor All Star spoiler: Ποιοι κερδίζουν την επικοινωνία – Θα αντέξει η Ελευθερίου τις νέες κατηγορίες;

survivor-all-star-spoiler-ποιοι-κερδίζουν-την-επικοινωνία-1631791

Στον πιο δύσκολο μέχρι τώρα στίβο από όσους έχουν «τρέξει» ρίχνονται οι Διάσημοι και οι Μαχητές του Survivor All Star. Τα races είναι απαιτούν συγκέντρωση στον στόχο από τους παίκτες την ώρα που βρίσκονται σε διαρκή κίνηση. Κάτι πολύ δύσκολο και πρωτότυπο. Ο Γιώργος Λιανός δίνει τις οδηγίες για την ολοκλήρωση του στίβου, λίγο πριν ξεκινήσουν οι ομάδες.

Ταυτόχρονα όμως γίνεται αποδέκτης και μιας σοβαρής καταγγελίας από τον Σπύρο Μαρτίκα. Την ώρα που μιλούσε στο κιου του Survivor All Star, εμφανίστηκε η Ελευθερία Ελευθερίου για να του ζητήσει τον λόγο για όσα έλεγε. Η Ελευθερία ήταν κρυμμένη πίσω από τους θάμνους και κρυφάκουγε τις συνεντεύξεις των συμπαικτών της. Η πράξη αυτή παρόλο που δεν έχει κάποια ποινή από τον κανονισμό του ριάλιτι επιβίωσης, καθιστά την παίκτρια της κόκκινης ομάδας αναξιόπιστη στα μάτια όλων των υπολοίπων και δικαιώνει εν μέρει τον Μαρτίκα.

Κι άλλες μουρούρες ξεκινούν μετά από αυτό για τους κόκκινους που πλέον έχουν περάσει πολλές μέρες χωρίς φαγητό. Ο εκνευρισμός στην κόκκινη ομάδα είναι έντονος

Απελπισμένοι πλέον οι παίκτες είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να επικρατήσουν στον αγώνα. Τόσο για την επικοινωνία με τις οικογένειες τους όσο και για το φαγητό που τόσο έχουν ανάγκη. Ήδη έχουν περάσει πολλές μέρες χωρίς φαγητό και ο εκνευρισμός τους είναι έντονος.

Παράλληλα ζουν σε μια συνεχή ένταση καθώς οι διαμάχες στην ομάδα των Διασήμων δεν σταματούν. Η Ελευθερία και ο Σπύρος βρίσκονται σε ανοιχτή σύγκρουση. Ενώ το ίδιο συμβαίνει με τον Νίκο Μπάρτζη, την Ελευθερία και την Ευρυδίκη. Άραγε Θα μπορέσουν οι Διάσημοι να αφήσουν όλες τις διαφορές τους στην άκρη και να κερδίσουν; Μάλλον όχι σήμερα, με τόση αρνητική ενέργεια που κουβαλούν.

Οι Μπλε από την άλλη πλευρά βλέπουν τον Ηλία και τον Παναγιώτη σε συνεχή αντιπαράθεση, από τον χθεσινό αγώνα. Αφού ο Παναγιώτης συνέχισε να κατηγορεί τον Ηλία για σκοπιμότητα με απώτερο σκοπό να τον ψηφίσει στο χθεσινό συμβούλιο. Από την πλευρά του ο Ηλίας συνέχισε να αρνείται τα πάντα, την ώρα που οι υπόλοιποι Μαχητές άρχισαν να δυσανασχετούν με τον Παναγιώτη που βλέπει εχθρούς και υπονομευτές παντού. Παρόλα αυτά όμως σήμερα αγωνιστικά οι Μπλε είναι καλύτεροι και κερδίζουν την επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και το φαγητό που τη συνοδεύει.

Δείτε το βίντεο:

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook