Survivor All Star Spoiler: Οικειοθελής αποχώρηση βόμβα μεγάλου παίκτη – Αυτοί κερδίζουν το σημερινό έπαθλο

survivor-all-star-spoiler-οικειοθελής-αποχώρηση-βόμβα-μεγ-1614387

Αγώνας επάθλου είναι ο σημερινός που θα δούμε στο επεισόδιο του Survivor All Star, αν και θα έχει πολλές εντάσεις αφού έπεται ένα σημαντικό συμβούλιο αποχώρησης αργότερα.

Οι Μαχητές και οι Διάσημοι συγκεντρώνονται από τον Γιώργο Λιανό και το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες είναι ήδη τεταμένο. Έχουν προηγηθεί ξεκαθαρίσματα μεταξύ τους στις δύο παραλίες. Αν και αυτή τη φορά βγαίνουν μπροστά οι παίκτες της κόκκινης ομάδας και δείχνουν πως τίποτε δεν ήταν όπως φαινόταν ανάμεσά τους.

Οι ήττες της εβδομάδας έφεραν γκρίνια και φυσικά εκείνα για τα οποία κατηγορούσαν τόσον καιρό τους μπλε. Η Ελένη Χαμπέρη θα ξεσπάσει για την κατάσταση αυτή και την υποψηφιότητά της για αποχώρηση. Μια συμπεριφορά στην οποία δεν έχει συνηθίσει τους τηλεθεατές να βλέπουν από αυτήν. Με αυτή τη διάθεση από τη μεριά των Διασήμων ξεκινά ο αγώνας επάθλου – φαγητού.

Οι δύο ομάδες επιδιώκουν διακαώς τη νίκη του επάθλου αλλά μόνο μία θα φτάσει πρώτη στον 10ο πόντο στα races που θα ακολουθήσουν. Η αστοχία στα ματσαρίσματα από τους κόκκινους θα φανεί από τις πρώτες διαδρομές. Έτσι οι μπλε θα κερδίσουν και σήμερα κάνοντας τέσσερις τις νίκες τους στην τελευταία εβδομάδα του Survivor All Star, ενώ χθες κέρδισαν και στα Παιχνίδια της Καραϊβικής.

Θα καταφέρουν να φτάσουν στο συμβούλιο χορτάτοι και χαρούμενοι, σε αντίθεση με τους κόκκινους. Οι οποίοι στο τέλος του συμβουλίου θα χάσουν και μια παίκτρια. Πρόκειται για τη Χριστίνα Κεφαλά που αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο οριστικά με 10.000 ευρώ στις τσέπες της, αφού παρέμεινε μόνο δύο εβδομάδες στο ριάλιτι επιβίωσης.

Spoiler βόμβα για το Survivor All Star:

Η αποχώρηση της Χριστίνας Κεφαλά είναι απλά μια αριθμητική απώλεια για τους Διάσημους. Η παίκτρια δεν πρόσφερε τα αναμενώμενα αγωνιστικά και για τον λόγο αυτόν ψηφίστηκε κιόλας από τους συμπαίκτες της. Αυτό όμως που κανείς τους δεν περιμένει είναι πως ένα από τα μεγάλα ονόματα της ομάδας τους ετοιμάζει τις βαλίτσες της επιστροφής καθώς θα δηλώσει οικειοθελή αποχώρηση στους υπεύθυνους της παραγωγής. Πρόκειται για έναν από τους νικητές του Survivor All Star, ο οποίος δεν επιθυμεί να συνεχίσει.

Τώρα τί είναι αυτό που τον έκανε να αποφασίσει κάτι τέτοιο, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Πάντως ο παίκτης των διασήμων είναι έτοιμος για τη μεγάλη ανατροπή και θα αιφνιδιάσει τους φανατικούς του ριάλιτι. Πρόκειτα για τον Στάθη Σχίζα. Το όνομα του οποίου μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.

Το σημερινό τρέιλερ του Survivor All Star:

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook