Survivor All Star spoiler: Αυτοί κερδίζουν σήμερα – Ποιος αποχωρεί οριστικά

survivor-all-star-spoiler-αυτοί-κερδίζουν-σήμερα-ποιος-α-1648921

Η 10η εβδομάδα του Survivor All Star αναμένεται να κλείσει με ένα επεισοδιακό συμβούλιο αποχώρησης. αφού για πρώτη φορά έχουμε πέντε υποψήφιους και μάλιστα από την ίδια ομάδα.

Οι Μαχητές κατάφεραν μόλις χθες να ανακόψουν τη φόρα των Διάσημων, κερδίζοντας τον αγώνα επάθλου επικοινωνίας. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική γι’αυτούς νίκη που τους έφερε, έστω και με τη μορφή μηνυμάτων και φωτογραφιών, πιο κοντά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αμέσως μετά τον αγώνα απόλαυσαν το έπαθλο επικοινωνίας και η συγκίνηση μεγάλη και το κλάμα μπόλικο.Αλλά τους άφησε πολλά και καλά συναισθήματα για να φορτίσουν τις μπαταρίες τους για τον σημερινό αγώνα επάθλου.

Η μπλε ομάδα μετά από τρεις σερί χαμένες ασυλίες, κατάφερε να πάρει την επικοινωνία μέσα από τα χέρια των κόκκινων, οι οποίοι δεν κατάφεραν να στείλουν το παιχνίδι στο flag race καθώς συγκέντρωσαν μόλις 8 πόντους. Ενώ για πρώτη φορά η Ελευθερία Ελευθερίου έφερε πόντο και από τα δύο ματσαρίσματά της.

Σήμερα ωστόσο έχουμε αγώνα επάθλου πριν από το συμβούλιο αποχώρησης και οι μπλε συνεχίζουν με νίκη λίγο πριν να αποχαιρετίσουν έναν συμπαίκτη τους. Κερδίζουν το έπαθλο φαγητού αφήνοντας για δεύτερη ημέρα τους κόκκινους να εξαντλούν τις προμήθειές τους και ότι μπορεί να τους προσφέρει η θάλασσα. Έτσι έχουν την ευκαιρία να καταλαγιάσουν για λίγο την ένταση. Βέβαια όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ του επεισοδίου, ο Τάκης Καραγκούνιας έχουν από την Τρίτη ανοίξει λογαριασμούς μεταξύ τους που συνεχίζονται και σήμερα.

Η αποχώρηση έχει μόνο μπλε χρώμα και η αγωνία έχει κορυφωθεί γιατί από τη μια μεριά έχουμε την Μελίνα Μεταξά, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη που έχουν βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση, αλλά δίπλα τους βρίσκονται και οι φρέσκιοι στον τάκο Κωνσταντίνος Βασάλος και Τζο Μαριδάκη. Σύμφωνα με τις διαρροές που υπάρχουν για το ριάλιτι επιβίωσης, από το σημερινό συμβούλιο θα αποχωρήσει η Τζο Μαριδάκη.

Το τρέιλερ του Survivor All Star:

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook