Survivor All Star: Πότε ξεκινά – Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού

survivor-all-star-πότε-ξεκινά-η-αποκάλυψη-του-γιώργ-1469580

Ο Γιώργος Λιανός ήταν καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι. Ο παρουσιαστής μίλησε τόσο για το talent show The Voice, όσο και για το Survivor All Star.

Όπως είπε, η πρεμιέρα του The Voice μετατέθηκε μια εβδομάδα αργότερα. Ενώ η μεγάλη του αποκάλυψη ήταν πως είναι πολύ κοντά η οριστικοποίηση για το Survivor All Star.

Ο Γιώργος Λιανός είπε χαρακτηριστικά πως η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης είναι πολύ κοντά στο να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό παικτών για να ξεκινήσει η αποστολή για τον Άγιο Δομίνικο, αμέσως μετά το τέλος του The Voice. Επομένως η έναρξη θα είναι κοντά στις γιορτές.

«Θα κάνουμε το Survivor μετά το The Voice. Το All Star είναι στα χέρια των παλιών παικτών. Θα πρέπει για να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια να συγκεντρώσουμε έναν αριθμό παικτών και να έχουν συμφωνήσει από τώρα για αρχές Γενάρη ή τέλος Δεκέμβρη. Να έχουμε μια έγγραφη συναίνεσή τους. Κοίτα δεν θέλω να μαθευτεί αλλά αρκετά άτομα έχουν ήδη συμφωνήσει. Είμαστε κοντά στον επιθυμητό αριθμό που θα μας κάνει να πούμε ότι… ναι έχουμε All Star», δήλωσε ο Γιώργος Λιανός.

Ενώ για τη δική του συμμετοχή στην παρουσίαση είπε: «Είναι η δεύτερη χρονιά που το παρουσίασα μόνος μου, έχει πάει καλά και έχω βάλει και δικά μου στοιχεία στην παρουσίαση. Έχω ακόμα χρόνο για να σταματήσω την παρουσίαση. Περνάω πολύ καλά προς το παρόν αλλά αν δω ότι το αποτέλεσμα δεν είναι πολύ καλό, θα είμαι ο πρώτος που θα ζητήσω να μην με πάρουν».

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπαθεί να μαζέψει τα πιο δυνατά ονόματα που έχουν περάσει από το Survivor για την All Star εκδοχή του. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Στάθης Σχίζας, ο Σάκης Κατσούλης, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ηλίας Γκότσης που έχουν σηκώσει το τρόπαιο του Survivor τις προηγούμενες χρονιές είναι τα πρώτα ονόματα που έχει προσεγγίσει η παραγωγή.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook