Survivor All Star: Με πόσα χρήματα αποχώρησε η Καρολίνα Καλύβα

survivor-all-star-με-πόσα-χρήματα-αποχώρησε-η-καρολί-1617741

Έφτασε στην Ελλάδα η Καρολινα Καλύβα, η παίκτρια που έχει προκαλέσει τεράστιο ντόρο τις τελευταίες μέρες, λόγω του ειδυλλίου της με τον Μάριο Πρίαμο, παρά το γεγονός πως στην πραγματική ζωή είναι ή μάλλον… ήταν σε σχέση με τον Μπο.

Η Καρολίνα ωστόσο ήταν μια καλή αγωνιστικά παίκτρια και σίγουρα αν δεν είχε προκύψει όλος αυτός ο ντόρος με τον Μάριο, θα είχε παραμείνει πολύ περισσότερο καιρό στον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο, για τις 3 εβδομάδες που έμεινε, το χρηματικό ποσό που κέρδισε ήταν αρκετά ικανοποιητικό.

Συγκεκριμένα, στον λογαριασμό της Καρολίνας προστέθηκαν… 15.000 ευρώ! Βέβαια, ο Περικλής Κονδυλάτος, που ήταν ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε, πήρε πολλά περισσότερα. Αυτό γιατί ο Ατζούν έχει κάνει συγκεκριμένη συμφωνία με τους παίκτες, για την πρώτη αποχώρηση του Survivor All Star. Ναι μεν έβαλε πλαφόν στην εβδομαδιαία αμοιβή αλλά στο συμβόλαιο που υπέγραψαν αναγραφόταν πως ο πρώτος παίκτης που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι θα πληρωθεί σα να έκατσε ένα μήνα στο παιχνίδι. Δηλαδή θα πάρει 20.000 ευρώ! Αυτός ο παίκτης, λοιπόν, στην προκειμένη ήταν ο Περικλής.

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook