Survivor All Star: Η Ελευθερία πιάστηκε να κρυφακούει – «Μια φορά κλέφτρα, πάντα κλέφτρα»

survivor-all-star-η-ελευθερία-πιάστηκε-να-κρυφακούε-1644971

Τις τελευταίες μέρες, χαμός έχει προκληθεί στην ομάδα των Διασήμων, με αποκορύφωμα την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, γεγονός που άλλαξε οριστικά την δυναμική της ομάδας.

Στο χθεσινό επεισόδιο (8-3) από τα πρώτα κιόλας λεπτά, είδαμε τον Σπύρο Μαρτίκα να μιλά στην δημοσιογράφο της παραγωγής και να εξηγεί όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες με την Ελευθερία Ελευθερίου. Ο ίδιος ανέφερε πώς δεν καταλαβαίνει την συμπεριφορά της και το φέρσιμό της και μάλιστα πώς η στρατηγική της το μόνο που βγάζει είναι μεγάλη κακία, μιας και οδήγησε, σύμφωνα με τον Σπύρο Μαρτίκα, στην αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του με την δημοσιογράφο, είδε την Ελευθερία να είναι κρυμμένη σε έναν κοντινό θάμνο και να κρυφακούσει όλα όσα εκείνος έλεγε με την δημοσιογράφο. Από την πλευρά της, η δημοσιογράφος της είπε: «Ελευθερία τι είναι αυτά τα πράγματα; Τι νομίζεις ότι κάνεις εκεί;» με την παίκτρια να απαντά πώς εκεί κοιμόταν και πώς μόνο ότι είπε ο Σπύρος άκουσε και δεν έχει κάνει κάτι επίτηδες.

Ο Σπύρος έξαλλος από την πλευρά του, που η Ελευθερία τον κρυφάκουσε είπε: «Αυτά που είπε είναι μεγάλες αλήθειες. Μια φορά κλέφτρα, πάντα κλέφτρα. Είναι εδώ στημένη από τις 7 το πρωί και έχει ακούσει όλα όσα λέμε όλοι μας. Είναι τραγική. Σήκω φύγε».

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook