Survivor 4: «Άδεια» η παραλία χωρίς τον Τριαντάφυλλο – Οι νέες αλλαγές και ποιον βγάζουν πρώτο τα στοιχήματα

survivor-4-άδεια-η-παραλία-χωρίς-τον-τριαντά-1233335

Μεγάλα έπαθλα, δυνατές στιγμές και αλλαγή στρατηγικής έρχονται από την ερχόμενη Κυριακή (6/6) στις 21:00 στο «Survivor 4». Οι επτά παίκτες που βρίσκονται στην παραλία του Αγίου Δομίνικου αγωνίζονται πια σε ατομικό επίπεδο διεκδικώντας την πολυπόθητη ασυλία. Τα… «ματσαρίσματα» γίνονται και μεταξύ αντρών και γυναικών, ενώ δε θα λείψουν οι μεικτοί αγώνες.

Κάθε εβδομάδα θα γίνονται τρία αγωνίσματα ασυλίας από τα οποία θα προκύπτουν ισάριθμοι νικητές, ενώ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι πλέον, τρεις. Η μετά… Ντάφι εποχή στο «Survivor 4» ξεκινάει με χαρές και πανηγύρια. Οι Amigos ήλπιζαν στην αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, αλλά έπειτα από δέκα παραμονές, τους φαίνονταν όνειρο απατηλό να πραγματοποιηθεί. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα κάνει νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν, ενώ η Καρολίνα παίρνει τα πάνω της και νιώθει δυνατή που κατάφερε να διώξει έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες του ριάλιτι.

Στη συνέχεια της εβδομάδας, οι πέντε Amigos στοχοποιούν ξανά το ζευγάρι -Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης- κατηγορώντας τους για στημένη σχέση και πως το παραμύθι τους έβγαλε τον πιο δημοφιλή παίκτη του παιχνιδιού. Η μπλε ομάδα κάνει λόγο για θέατρο και κροκοδείλια δάκρυα του ζευγαριού, λέγοντας πως η σχέση τους με τον Τριαντάφυλλο ήταν για το συμφέρον τους και να κερδίσουν επιπλέον δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα για το «Πρωινό», στην κορυφή των στοιχημάτων βρίσκεται ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ με μικρή διαφορά ακολουθεί ο Σάκης Κατσούλης. Την τελική πεντάδα συμπληρώνουν με τη σειρά οι Κόρομι, Γιώργος Ασημακόπουλος και Μαριαλένα, ενώ ακολουθεί η Καρολίνα και τελευταία η Ελένη Χαμπέρη. Παράλληλα, ματαιώθηκε το ταξίδι των συγγενών των παικτών στον Άγιο Δομίνικο.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook