Survivor: Ποιοι παίκτες θέλουν να γράψουν βιβλίο για όσα δεν έδειξαν οι κάμερες;

survivor-ποιοι-παίκτες-θέλουν-να-γράψουν-βιβ-556721

Για έναν χρόνο οι παίκτες είναι δεσμευμένοι από τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει με την Acun Medya, να μην μιλήσουν για όσα γνωρίζουν και συνέβησαν μέσα στο παιχνίδι. Στη συνέχεια αποδεσμεύονται και είναι ελεύθεροι να πουν τα πάντα.

Κάποιοι σκέφτηκαν έναν ιδιαίτερο τρόπο να αποκαλύψουν όλα όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο: να γράψουν βιβλίο στο οποίο θα καταγράφονται όλες οι εμπειρίες και τα παρασκήνια του ριάλιτι. Πρώτος είναι ο Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος ήδη ξεκίνησε τη συγγραφή και βρίσκεται σε αναζήτηση του εκδότη. Πληροφορίες θέλουν και την Σάρα Εσκενάζυ αλλά και την Σόφι Πασχάλη να σκέφτονται κάτι παρόμοιο, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

Όπως είναι λογικό κάτι τέτοιο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις γιατί για πρώτη φορά θα δουν το φως της δημοσιότητας όλα όσα δεν κατέγραψαν οι κάμερες και ίσως αποκαλύψουν την αληθινή πλευρά προσώπων και γεγονότων ενός ριάλιτι που άφησε έντονο το χνάρι του στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο λόγος που θα γίνει αυτό;

Οι παίκτες, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα και την ανώνυμη εξομολόγηση του πρώην παίκτη του ριάλιτι, φοβούνται πως αυτή η διασημότητα που έχουν τώρα θα καλυφθεί από την επόμενη φουρνιά που έρχεται τον Φεβρουάριο και όχι τον Οκτώβρη όπως αρχικά είχε κυκλοφορήσει.

Τα instagram των παικτών «βούλιαξαν» από τους followers και αυτό επιφέρει λεφτά, γι αυτούς. Τώρα όμως σιγά σιγά οι ακόλουθοι φεύγουν και στέφουν το βλέμμα τους σε νέες τάσεις.

Μόλις 3-4 παίκτες οργώνουν στην παρούσα φάση νησιά και ακροθαλασσιές προκειμένου να διαφημίσουν ότι τους λάχει. Οι υπόλοιποι, όπως αναμενόταν, άρχισαν να εξαφανίζονται από το προσκήνιο, να περιμένουν μάταια μια κλήση και μια πρόσκληση. Η πιο δημοφιλής μέχρι στιγμής είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία δεν σταμάτησε να ταξιδεύει και να ποστάρει φωτογραφίες και βίντεο στο instagram με αποτέλεσμα να δέχεται προτάσεις και κάθε της φωτογραφία με μαγιό να μαζεύει χιλιάδες likes. Το ίδιο έχει καταφέρει και ο Κώστας Κοκκινάκης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Μάριος Ιωαννίδης Πρίαμος και φυσικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Αλλά το ότι μπορεί να ξεφουσκώσει σιγά σιγά έχει αρχίσει και γίνεται φόβος για κάποιους. Για να δούμε τι θα συμβεί όταν το Survivor 2 και τα πρόσωπα αυτού θα αρχίσουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον…

Πηγή: youweekly

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook