Survivor | Ορέστης Τσανγκ: Όσα δεν ξέρεις για τη χλιδάτη ζωή του πιο γνωστού Κινέζου επιχειρηματία | Photos

survivor-ορέστης-τσανγκ-όσα-δεν-ξέρεις-για-τη-512236

Τον αποκαλούν Κινέζο επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης και ο Ορέστης Τσανγκ φαίνεται να είναι ένας από τους πιο δυνατούς κρίκους της ομάδας των «Μαχητών» του Survivor.

Ο Ορέστης- Φαίδων Τσανγκ πριν βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για να δοκιμάσει τις αντοχές του στην πείνα και στις κακουχίες είχε, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, μια χλιδάτη και πολυταξιδεμένη ζωή.

Έχει σπουδάσει Αγροτική Ανάπτυξη και Διοίκηση Αγροτικών Επιχειρήσεων και ενίοτε εργάζεται ως μεταφραστής της Κινεζικής γλώσσας με αποκορύφωμα τη μέρα που έγινε ο πρώτος στην ιστορία επίσημος διερμηνέας της κινεζικής γλώσσας μπροστά στον Τύμβο του Μαραθώνα. Ο ίδιος κάνει πρωταθλητισμό στην ιστιοπλοΐα, έχοντας καταλάβει την 6η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων μεταξύ άλλων διακρίσεων.

Ο προσωπικός του λογαριασμός στο facebook αποδεικνύει περίτρανα τις έντονες εμπειρίες που έχει ζήσει ως τώρα με τα ταξίδια του σε όλο τον κόσμο.

Ο Ορέστης Τσανγκ στα πλαίσια της επιχειρηματικής του δραστηριότητας έχει συναντηθεί με γνωστούς ανθρώπους του πολιτικού και καλλιτεχνικού κόσμου, μεταξύ των οποίων, ο Γιάννης Μπουτάρης, Γιώργος Καμίνης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Ηλίας Ψινάκης, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

yupiii.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook