Survivor: Οι Διάσημοι στέλνουν παίκτη στους Μαχητές! | Video

survivor-οι-διάσημοι-στέλνουν-παίκτη-στους-μ-503993

Ανατροπές έρχονται στο νέο επεισόδιο του Survivor! Μετά το τροχαίο υπάρχουν ανακατατάξεις…

Την περασμένη Παρασκευή και μετά τη γνωστοποίηση του τροχαίου ατυχήματος στο Survivor, η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη, είχε δώσει και απαντήσεις για αυτό, αλλά και για το τι πρόκειται να γίνει με την «αποδεκατισμένη» ομάδα των «Μαχητών» που έχει μείνει με 6 παίκτες να αγωνίζονται, την Ειρήνη Κολιδά να αποχωρεί και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να παραμένει προς το παρόν στο νοσοκομείο μέχρι να αναρρώσει.

«Δεν θα μπουν καινούριοι παίκτες μέσα. Λογικό είναι ότι ίσως να γίνει μια ανακατανομή των ομάδων. Είναι σημαντική αλλαγή, αλλά δεν γίνεται να έχουν καινούριους παίκτες μέσα. Πρώτον γιατί οι καινούριοι θα είναι ξεκούραστοι και φαγωμένοι και δεύτερον γιατί θα τους πουν όλο το feedback από την Ελλάδα. Το παιχνίδι έχει μπει στην κανονικότητα του και προχωράμε κανονικά.» είχε αναφέρει η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και φαίνεται πως αυτό θα γίνει πράξη στο νέο επεισόδιο του Survivor.

Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει λόγο για δυο αλλαγές. Η μεν πρώτη αφορά στο παιχνίδι ασυλίας του Survivor…

«Περιμένατε, είχατε την αίσθηση ότι όπως κάθε φορά θα είχαμε ένα παιχνίδι ασυλίας. Ένα παιχνίδι το οποίο θα οδηγούσε σε ένα συμβούλιο ψηφοφορίας. Αυτό λοιπόν, ακυρώνεται!» ακούγεται να λέει ο Σάκης Τανιμανίδης με κάποιους παίκτες να χειροκροτούν και κάποιους να μένουν απορημένοι.

Το δεύτερο σοκ για τους παίκτες έρχεται στο Συμβούλιο του Νησιού…

«Σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα συμβούλια του νησιού, αφού σήμερα έχουμε μια ειδική αποστολή. Ο τρόπος με τον οποίο θα διορθώσουμε αυτή την κατάσταση, είναι με το να στείλετε εσείς οι Διάσημοι μέσω ψηφοφορίας, έναν παίκτη στην αντίπαλη ομάδα».

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook