Survivor: Η αλήθεια για τις αμοιβές των παικτών

survivor-η-αλήθεια-για-τις-αμοιβές-των-παικτώ-543002

Για την μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία της χρονιάς, το Survivor, άνοιξε τα χαρτιά της η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Aλκηστις Μαραγκουδάκη σε συνέντευξή της στο περιοδικό People και το Μαρίνο Βυθούλκα.

«Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πως θα κάνει πάνω από 30% τηλεθέαση και θα γίνει φαινόμενο. Οταν ο Acun Ilıcalı μας είπε ότι εκτιμούσε πως θα κάνει 40%, είχαμε ενδοιασμούς. Το ότι ένα κανάλι, όπως ο ΣΚΑΪ, που κυμαινόταν στο 8% με 10%, φτάνει να κάνει 60% τηλεθέαση σε ένα πρόγραμμα, σημαίνει ότι μιλάμε για ένα παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Πολλά έχουν ακουστεί για τις αμοιβές των παικτών του Survivor. Ποια είναι, όμως, η αλήθεια; Η ίδια αποκαλύπτει…

«Είναι λογικό να λέγονται τα πάντα για ένα πρόγραμμα που κάποιοι προσπαθούν να αποδομήσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Εμείς έχουμε αγοράσει από την Acun Medya έτοιμη την παραγωγή κι αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσω είναι πως οι παίκτες πληρώνονται από την Acun Medya και όχι από το ΣΚΑΪ. Ακούω διάφορα ποσά, που κατά τη γνώμη μου τα έχουν φουσκώσει».

«Ξέρεις, πολλοί με ρωτούν αν ανοίγω σαμπάνιες λόγω της τεράστιας επιτυχίας. Θα σου πω μόνο ότι δικαιωθήκαμε. Τo Survivor και σαν επιτυχία αλλά και σαν τηλεοπτικό περιεχόμενο με γεμίζει χαρά και ταυτόχρονα μου δημιουργεί την πρόκληση και το δημιουργικό άγχος για τη συνέχεια. Μαζί με τη διοίκηση και την ομάδα μου έχουμε ήδη σχεδιάσει την επόμενη μέρα, καινούριες ιδέες για να ξεπεράσω τον εαυτό μου» συμπληρώνει.

bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook