Survivor αποκλειστικό: «Σφαγή» μεταξύ παραγωγής και Ντάνου! Το άγνωστο περιστατικό με σουίτες σε ξενοδοχείο και η ατάκα – πρόκληση του Αγγελόπουλου!

survivor-αποκλειστικό-σφαγή-μεταξύ-παραγω-561084

Μπορεί το Survivor να τελείωσε όμως το Athensmagazine.gr δεν πάει να σας φέρνει στο «φως» αποκλειστικότητες από το παρασκήνιο αμέσως μετά το τέλος του ριάλιτι!

Μεγάλος πρωταγωνιστής, ποιος άλλος από τον Ντάνο, ο οποίος συνεχίζει να τραβάει πάνω του όλα τα βλέμματα, δέκα μέρες μετά το φινάλε του Survivor!

Ωστόσο οι αποκαλύψεις που έρχονται στην επιφάνεια είναι κάτι παραπάνω από «καυτές»! Το Athensmagazine.gr σας έχει ακόμα μια που θα προκαλέσει ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις κυρίως από τους θαυμαστές του!

Να πάμε όμως σιγά σιγά στο «ζουμί» της υπόθεσης! Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουνε φτάσει στα γραφεία του Athensmagazine.gr, ο Ντάνος αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού έπρεπε να παραμείνει στην Αθήνα και να εμφανίζεται στα γραφεία του ΣΚΑΙ για να δίνει το παρών στην εκπομπή Survivor Panorama με την Ελεονώρα Μελέτη! Έτσι αποφάσισε να κλείσει δωμάτιο σ’ ένα κοντινό ξενοδοχείο για εκείνον και την οικογένειά του!

Μέχρι εδώ καλώς! Πάμε τώρα στο καυτό παρασκήνιο! Ο Ντάνος λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες μας, έκλεισε χωρίς να ρωτήσει κανέναν από την παραγωγή (η οποία ανέλαβε όλα τα έξοδα) όχι απλά δωμάτιο αλλά σουίτα σε πανάκριβο ξενοδοχείο στην λεωφόρο Συγγρού! Και μάλιστα σουίτα όχι μόνο για εκείνον αλλά και για τα μέλη της οικογένειάς του, κάνοντας και χρήση όλων των υπηρεσιών υψηλού κόστους που διέθετε το ξενοδοχείο!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή της παραγωγής, η οποία του έκανε έντονες παρατηρήσεις! Η αντίδραση του Ντάνου ήταν άμεση και… επιθετική! Σύμφωνα με πληροφορίες που φέρνει στο «φως» το boxnews.gr, γύρισε και απάντησε προς τα μέλη της παραγωγής πως «Κονομάτε από μένα και δεν δέχομαι συζήτηση!»

Σ’ αυτό το σημείο να τονίσουμε πως το Athensmagazine.gr δεν συμμερίζεται την παραπάνω αποκάλυψη για την αντίδραση του Ντάνου αλλά και την σουίτα, αλλά μόνο πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε την πρωτοβουλία να κλείσει από μόνος τους δωμάτια για εκείνον και την οικογένειά του χωρίς να ρωτήσει την παραγωγή!

Πηγή: youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook