Survivor: Ο Χάρος περιτριγυρίζει την Σπυροπούλου – «Δε χορταίνω να τη βλέπω, είναι μοναδική»

survivor-ο-χάρος-περιτριγυρίζει-την-σπυροπού-667022

Eίναι τόσο βαρετά στην έναρξη του επεισοδίου στις παραλίες που ούτε καν μιλάνε καλά καλά. Με το ζόρι μόλις δουν κάμερες οι παίκτες βγάζουν κάτι λογίδρια. Ευτυχώς που είναι καλός ο dj και ακούμε και κανένα καλό τραγούδι.

Στην παραλία των Μαχητών, η Φελίσια θα συμπαθήσει την Ντάρια και θα δείξει ότι ένα νέο φιλικό διδυμάκι χτίζεται. Επίσης έσπευσε να ενημερώσει τον Αγόρου για το κωδικό όνομα που του έχουμε βγάλει στην Ελλάδα, τηλεθεατάρες: Φράουλας ο Μεγαλοπρεπής. Δεν αρχίσαμε καλά, κορίτσι. Τι κάρφωμα ήταν αυτό.

Η Ροδάνθη απολογείται για την πολύ κακή της εμφάνιση στο τελευταίο αγώνισμα και οι νέες παίκτριες δείχνουν να την καταλαβαίνουν. Εκνευρίστηκε με τον εαυτό της και με τα γεγονός ότι απογοήτευσε την ομάδα της. Όλα για το κοτόπουλο έγιναν όμως όχι για τις εντυπώσεις.

Εντωμεταξύ ας μας εξηγήσει η δύστυχη πώς μπήκε στην Γυμναστική Ακαδημία. Μήπως είναι Φιλοσοφική και μπερδεύτηκε το βιογραφικό με άλλο; Η Ντάρια θα πει την μεγάλη αλήθεια και εκτός από αδυναμία θα της χρεώσει και μία παραίτηση.

Και εκεί που βάζουμε αργά και βασανιστικά πυτζάμα με όλο αυτό που συμβαίνει τις παραλίες της Δομινικανής Δημοκρατίας, να το, πετιέται! Love is in the air. Το νέο είδωλο, ο Σώζων Παλαίστρας Χάρος, το νέο trend, η νέα σουρβαϊβοτάση ήρθε για να κάνει αίσθηση. Σκάει κι ένα «Careless Whisper» στο καπάκι και ώπα, ώπα να τα μας τα ωραία…

Η Κωνσταντίνα θα μιλήσει για την απώλεια κιλών και την αλλαγή στο νούμερο του σορτς που φοράει. Τι ήταν να ανοίξει το στόμα της. Αλλάξτε τραγούδι. «Και μόνο που με κοιτάς λιώνω, και μόνο που με κοιτάς, και μόνο που με κοιτάς λιώνω, σκέψου να μ’ αγαπάς».

Χείμαρρος ο Σώζων. Τι λέει ο στόμας του. Θα του άρεσε να την βλέπει κάθε πρωί, βγάζει τόνο στη φωνή που κάνει όχι μόνο για πρωινό αλλά την κάνει μουσική, είναι μοναδική. Το πρωινό χαμόγελο της, η διάθεση της είναι το κάτι άλλο. Και ο Τζορτζ ο Μάικλ να τραγουδάει εντωμεταξύ την μπλουζιά.

Δεν έχει πρόβλημα, θα πει ο Σώζων, να τσιμπηθεί και να στραμπουληχθεί εκείνη, όχι όπως οι άλλες γυναίκες…

Τι ντελίριο θαυμασμού για τον Ντίναρο είναι αυτό; Δεν χορταίνω να την βλέπω θα πει και σε λίγο θα σκάσει μύτη το φάντασμα του Barry White στην παραλία να τραγουδήσει prive. Νάτο, νάτο το ειδύλλιο τηλεθεατάρες, άναψαν τα αίματα. Αυτά είναι τα ωραία. Ξυπνήσαμε απότομα πετάξαμε και την πυτζάμα. Βάλτε τώρα κι έναν Lionel Richie να χορέψουν τα παιδιά στην παραλία. Α, ρε Σώζων μας έσωσες.

Το twitter βέβαια έχει τις αντιρρήσεις του καθώς πιστεύει ότι ο Χάρος δε βγήκε τυχαία παγανιά, αλλά έχοντας γνώση για τι εστί δυναμική Ντίνας κάνει στενό μαρκάρισμα προκειμένου να κερδίσει πόντους.

Και η λίμπιντο έχει ανέβει κατακόρυφα. Και στη συνάντηση των δύο ομάδων με τον Τανιμανίδη σκάει και η δεύτερη ιστορία. Νάτος και ο Κρητικός ο οποίος ανακοινώνει ότι μόλις βγει από το Survivor πάει ντουγρού για τέταρτο παιδί! Ω ρε τι επεισόδιο είναι αυτό απόψε. Από τους γάμους στα γεννητούρια πάμε. Πρωινή εκπομπή έγινε το Survivor, φέρτε Σκορδά και Τσιμτσιλή για παρουσίαση.

Αγώνας για την επικοινωνία

Ας αφήσουμε για λίγο τα love stories και ας περάσουμε λίγο και στο αθλητικό κομμάτι γιατί μελώσαμε και είναι και αργά. Νάσος και Χάρης είναι το πρώτο ματσάρισμα.

Ο στίβος μάχης είναι παρόμοιος με όσους έχουμε δει με ισορροπία, κολύμπι, βούτα, βγες, μπες και έρπειν αλλά ο στόχος είναι λίγο πιο πρωτότυπος. Πιο εύστοχος ο ψηλός θα πάρει τον πόντο και θα κάνει το 1- 0 για τους Διάσημους.

Ολγα εναντίον Βιργινίας στο επόμενο. Ισοδύναμες στην πίστα αλλά η Ολγάρα πιο εύστοχη θα κάνει το 2-0 για τους Διάσημους.

Μουρούτσος και Ηλίας είναι οι παίκτες που θα ακολουθήσουν. Ισοδύναμοι κι αυτοί στην διαδρομή οπότε όλα θα κριθούν στον στόχο. Ο Ηλίας θα τα καταφέρει πιο γρήγορα και θα μειώσει σε 2- 1 για τους Μαχητές

Εύη Σκαρώνη εναντίον Μαρίας ή αλλιώς Iron Barbie _όσο είναι αυτή Barbie εγώ είμαι άλλο τόσο Σκλεναρίκοβα_ στην πρώτη τους προσπάθεια στο ριάλιτι. Δυνατές και ξεκούραστες στην διαδρομή. Η Εύη θα φτάσει πρώτη στον τερματισμό όμως η Μαρία είναι πολύ καλή στον στόχο και θα κάνει το 2 – 2.

Κρητικός και Πάνος τώρα στον στίβο μάχης. Πολύ καλός και αυτός ο νέος παίκτης και μάλιστα θα πετύχει πιο γρήγορα τον στόχο και θα κάνει το 3 – 2 για τους Μαχητές.

Εύη Σαλταφερίδου και Φελίσια τα νέα φυντάνια Η Εύη θα προηγηθεί στην διαδρομή. Όμως στον στόχο είναι πολύ αδύναμες και κάνουν πολλές άστοχες βολές. Η Εύη θα είναι τελικά η νικήτρια και θα ισοφαρίσει για τους Διάσημους. 3 -3 το σκορ.

Σώζων εναντίον Νικόλα. Τι δίδυμο είναι αυτό, Παναγία μου… Τανιμανίδαρε, του Σώζωντα είναι, πήραμε γλωσσολόγους για να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση. Τελικά ο Αγόρου θα ευστοχήσει και στις δύο βολές και θα κάνει το 4 – 3 για τους Μαχητές.

Δαλάκα και Μελίνα τα δύο απίστευτα αγρίμια του Survivor με την Μελίνα να είναι πολύ δυνατή στις βολές και να κάνει το 5 -3.

Θοδωρής και Τσίλης ακολουθούν όπου με δευτερόλεπτα διαφορά μειώνουν οι Διάσημοι σε 5 -4.

Κωνσταντίνα Ντάρια τώρα και τα μυαλά στα κάγκελα. Να δείχνουν οι κάμερες τον Χάρο παρακαλώ. Η Ντάρια θα προηγηθεί στην διαδρομή και θα πετύχει πρώτη στον στόχο. Η Ντίνα μας απογοήτευσε κι αυτή τη φορά. 6 – 4 μπροστά οι Μαχητές.

Μουρούτσος και Τσεπάνης στον αναταγωνισμό. Όμως ο Κωνσταντίνος θα ευστοχήσει απέναντι στον πολύ άστοχο Μιχάλη και θα πάρει τον πόντο. 7 – 4 προηγείται η ομάδα των Μαχητών.

Σαλαταφερίδου εναντίον Μαρίας. Τελικά η Εύη θα μειώσει σε 7 – 5 για τους Διάσημους και θα δείξει ότι είναι πολύ δυνατή παίκτρια, έχει κάνει δύο στα δύο.

Τσίλης και Πάνος είναι οι επόμενοι παίκτες. Πάνος πιο εύστοχος 8 – 5 μπροστά οι Μαχητές.

Δαλάκα και Ντάρια στη μάχη. Η Κατερίνα θα δείξει τα δόντια της στον στόχο και θα μειώσει σε 8 – 6 για τους Διάσημους.

O Κρητικός αντιμετωπίζει τον Ηλία. Θα προσπαθήσει ο Στελάρας ο οποίος έχει κουραστεί αρκετά αλλά ο Μαχητής έχει ρέντα στον στόχο και θα κάνει το 9 – 6 δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Στον κρισιμότερο μέχρι στιγμής πόντο θα αγωνιστούν η Εύη Σκαρώνη και η Βιργινία. Η Βi, όπως την αποκαλούν οι συμπαίκτες της θα τα καταφέρει και θα πάρει το παιχνίδι. Με σκορ 10 –  οι Μαχητές κερδίζουν για μία ακόμη φορά το έπαθλο επικοινωνίας και το πανηγυρίζουν κατάλληλα.

Η Εύη απαρηγόρητη που έχασε δεν μιλιέται. Πολύ βαριά το πήρε το κορίτσι, είναι ακόμη αρχή, που θα πάει, θα μάθει σιγά σιγά. Η Ολγα και οι υπόλοιποι προσπαθούν να την ηρεμήσουν και να της εξηγήσουν ότι έχει να φάει μπόλικες ήττες ακόμη. Την κίνηση ματ θα την κάνει ο Ντίναρος που θα πει: «Εγώ τι να πω δηλαδή;» λάμα, αδέλφια, κλάμα…

Στη συνάντηση με τις ομάδες ο Σάκης ο Τανιμανίδης τους ενημερώνει πως εκτός από τα μηνύματα των φίλων τους οι Μαχητές θα φάνε και φρουτάκια, θα πάρουν κι ένα κιλό φακές στην παραλία τους.

Κι επειδή σήμερα είναι το επεισόδιο του έρωτα, ο Θοδωρής θα λάβει ένα γράμμα σκέτο μέλι. Τι είναι τούτο απόψε, παιδιά; Καψώσαμε! Παίρνει και ο Κωστάρας ερωτική επιστολή, αν και η υπογράφους απιο πολύ «ψήνεται» με την παραλία. Μόνο η Ροδάνθη θα πάρει επιστολή σούρεαλ στην οποία κάποιοι που προφανώς βλέπουν τους Αρβύλες εκείνη την ώρα, δεν εξηγείται αλλιώς, της λένε πόσο δυνατή είναι… Συμφοιτήτριες θα είναι, μάλλον…

Το κουίζ επιβίωσης 

Με έπαθλο τάρτα φρούτων οι παίκτες των δύο ομάδων ετοιμάζονται να δώσουν απαντήσεις που θα μας στείλουν αδιάβαστους.

Κορυφαία ερώτηση της βραδιάς «Πόσους ερωτικούς συντρόφους έχει κατά μέσο όρο μια γυναίκα στη ζωή της». Η Εύη απαντά 10 και η Μελίνα 24. Η σωστή απάντηση είναι επτά, γιατί το ψέμα πάει σύννεφο κορίτσια. Σε απομονωμένο χωριό έγινε η έρευνα μάλλον…

Βραβείο ασχετοσύνης θα πάρουν η Δαλάκα και ο Αγόρου που απάντησαν ότι γυρίστηκαν 15 και 10 ταινίες Τζέιμς Μποντ αντίστοιχα…

Στον τελικό θα περάσουν ο Σώζων και ο Μιχάλης. Ο Μουρούτσος θα κερδίσει και θα μοιραστεί το έπαθλο με Νάσο, Τσίλη και Κρητικό. Καλοχώνευτη η τάρτα, αγόρια.

Protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook