Superbrands: Αυτές είναι οι κορυφαίες ΜΚΟ στην Ελλάδα για το 2016

superbrands-αυτές-είναι-οι-κορυφαίες-μκο-στην-ελ-406908

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», η «Unicef», οι «Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας», οι «Γιατροί χωρίς Σύνορα», η «Ελπίδα», η «Κιβωτός του Κόσμου» και τα «Παιδικά Χωριά SOS» αναδείχθηκαν ισάξια, ανάμεσα σε 68 ανάλογους Οργανισμούς, ως οι επτά κορυφαίες Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις στην Ελλάδα για το 2016 στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands που πραγματοποιείται στην Ελλάδα για πέμπτη φορά.

Φέτος, για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκαν και Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις στην ψηφοφορία, κρίνοντας ότι το έργο τους είναι υψηλού επιπέδου, άξιο ειδικής μνείας και τιμά τη χώρα. Τα αποτελέσματα προέκυψαν έπειτα από σχετική ψηφοφορία, τόσο από μια κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων, όσο και από το κοινό, που βαθμολόγησαν τις ΜΚΟ κατά τη διενέργεια έρευνας κοινής γνώμης, η οποία διεξήχθη από την εταιρεία Marc.

Τα κριτήρια της φετινής επιλογής ήταν η αναγνωρισιμότητα επωνυμίας και η δύναμη φήμης, η αξιοπιστία και η μακροχρόνια συνέπεια, η εταιρική υπευθυνότητα στους τομείς: Εργασιακές Σχέσεις (Σύννομη και Διάφανη Λειτουργία, Κλίμα και Πρακτικές), Κοινωνία (Πολιτισμικές και Κοινωνικές Πρωτοβουλίες), Περιβάλλον (προστασία και περιορισμός αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων).

Τα Superbrands είναι διεθνής οργανισμός που ιδρύθηκε στην Αγγλία το 1995. Σήμερα εκπροσωπείται σε 91 χώρες ανά τον κόσμο και έχει αναγνωρίσει περισσότερες από 15.000 εταιρίες ως πρωτοπόρες στον τομέα τους. Στην Ελλάδα, ο διαγωνισμός διενεργείται από το 2005.

Η βράβευση θα γίνει στις 20 Μαρτίου 2017.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook