Super League: Συνεχίζεται το πρωτάθλημα με την 4η αγωνιστική – Ξεχωρίζει το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

super-league-συνεχίζεται-το-πρωτάθλημα-με-την-4η-1522563

Το πρωτάθλημα της Super League συνεχίζεται με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής, όπου ξεχωρίζει το αθηναϊκό ντέρμπι, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.

Το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι μέχρι και πριν κάποιες ώρες ήταν στον «αέρα», καθώς αρχικά είχε οριστεί Έλληνας διαιτητής κι όχι ξένος όπως έχει συμφωνηθεί τα τελευταία χρόνια να γίνεται στα ντέρμπι, ωστόσο βρέθηκε η χρυσή τομή και ο ξένος ρέφερι κι έτσι, το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στο «Απ. Νικολαΐδης» είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 21:30 (Cosmote Sport 1HD), την αυλαία ωστόσο της αγωνιστικής ανοίγουν τα ματς του Σαββάτου.

Στην Κρήτη, ο ΟΦΗ, μετά την πρώτη του νίκη, θέλει να «χτίσει» πάνω στο «διπλό» στον Βόλο και να πάρει δεύτερο σερί τρίποντο κόντρα στον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου από την πλευρά της θα επιδιώξει να μείνει για τρίτο σερί ματς αήττητη.

Λίγη ώρα αργότερα στα Γιάννινα, ο τοπικός ΠΑΣ υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Οι δύο ομάδες αναζητούν την πρώτη τους νίκη, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν και το παρθενικό τέρμα τους στη σεζόν.

Στο τελευταίο, χρονικά, ματς του Σαββάτου (10/9), ο Ιωνικός θέλει με τη σειρά του να κάνει σεφτέ στα «τρίποντα», φιλοξενώντας τον Ατρόμητο, ο οποίος δείχνει να έχει επιστρέψει στα συνηθισμένα υψηλά στάνταρ του, μετά την περσινή τραγική σεζόν.

Το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της 4ης αγωνιστικής:

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook