Super League: Οριστική αναβολή στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

super-league-οριστική-αναβολή-στο-ντέρμπι-παοκ-1118285

Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, δεν επέτρεψε τον ορισμό του μεγάλου ματς της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα τέλη Οκτώβρη όταν και έπρεπε να οριστεί.

Σε θεωρητικό επίπεδο, η μεγάλη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Super League αναφορικά με την 6η αγωνιστική, θα έπρεπε να διεξαχθεί το διήμερο 24 ή 25 Οκτωβρίου.

Αυτή τη φορά οι υποχρεώσεις των δύο συλλόγων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν επιτρέπουν τον ορισμό του αγώνα είτε Σάββατο 24/10 είτε Κυριακή 25/10 (ακόμη περισσότερο δεν μπορεί να διεξαχθεί το μεγάλο παιχνίδι είτε στις 23 είτε στις 26 Οκτώβρη, δηλαδή Παρασκευή ή Δευτέρα).

Tην Τετάρτη 21/10 οι Πειραιώτες παίζουν με τη Μαρσέιγ. Μία μέρα μετά (Πέμπτη 22/10) ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Ομόνοια. Άρα αυτόματα δεν μπορεί να γίνει το μεταξύ τους ματς, ούτε Παρασκευή ούτε Σάββατο.

Την επόμενη εβδομάδα, όμως, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται Τρίτη 27/10 στην Πορτογαλία με την Πόρτο. Κατά συνέπεια, δεν μπορεί να διεξαχθεί το παιχνίδι της Τούμπας ούτε Κυριακή ή Δευτέρα.

Η επίσημη ανακοίνωση για την αναβολή του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός θα ανακοινωθεί στο ΔΣ της λίγκας την ερχόμενη Δευτέρα (12/10). Από εκεί και πέρα ορίστηκαν οι ημερομηνίες των εξ αναβολής αγώνων λόγω της μη συμμετοχής από την αρχή στο πρωτάθλημα του Απόλλωνα Σμύρνης και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά οι ορισμοί των εξ αναβολής αγώνων της Super League:

Απόλλων Σμύρνης -ΠΑΣ Γιαννινα 21/10,

Παναθηναϊκός – Απολλων Σμύρνης 3/11,

ΠΑΣ Γιαννινα – ΑΕΛ 4/11,

Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης 25/11,

ΑΕΚ – Ολυμπιακός στις 16/12

Πηγή: cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook