Super League: Αυτή είναι η καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν 2021-2022

super-league-αυτή-είναι-η-καλύτερη-ενδεκάδα-της-σ-1586963

Για ακόμα μία χρονιά τα βραβεία ΠΣΑΠΠ έκλεψαν την παράσταση σε μια λαμπρή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής, μια γιορτή του ποδοσφαίρου που ολοκληρώθηκε με την καλύτερη ενδεκάδα της περσινής χρονιάς. Μια ενδεκάδα που ψήφισαν, όπως και τα υπόλοιπα βραβεία οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.

Με τους καλύτερους παίκτες της χρονιάς ολοκληρώθηκαν τα φετινά βραβεία ΠΣΑΠΠ, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει τρεις ποδοσφαιριστές, τον Ολυμπιακό άλλους τόσους, τον Παναθηναϊκό δύο και τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Βόλο από 1.

Με σύστημα 4-4-2 την ενδεκάδα της χρονιάς για το περασμένο ποδοσφαιρικό έτος, αποτέλεσαν οι: Λοντίγκιν στο τέρμα από τον περσινό ΠΑΣ, δεξιός μπακ ο Σάλιακας από τον περσινό ΠΑΣ, ο ένας στόπερ ο Παπέ Σισέ από τον Ολυμπιακό και ο άλλος ο Κάργας από την ομάδα των Ιωαννίνων, ενώ την αμυντική τετράδα έκλεισε ως αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ του Παναθηναϊκού. Στο κέντρο βρέθηκε ο Εμβιλά των «ερυθρολεύκων» και δίπλα του ο Κούρτιτς του ΠΑΟΚ. Την επίθεση αποτέλεσαν οι Παλάσιος του Παναθηναϊκού, ο Μασούρας του Ολυμπιακού, ενώ ως σέντερ φορ επιλέχθηκαν ο Φαν Βέερτ από τον περσινό Βόλο και ο Αραούχο της ΑΕΚ.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook