Super League: Ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής σε Ηράκλειο και Βόλο

super-league-ανοίγει-η-αυλαία-της-8ης-αγωνιστικής-943187

Mε δυο αναμετρήσεις ομάδων που βρίσκονται στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής. Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Ξάνθη στην αναμέτρηση των δυο καλύτερων, βάση βαθμολογίας, επαρχιακών ομάδων , ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση στο Βόλο ανάμεσα στο τοπικό ΝΠΣ και τον ΠΑΟΚ. Η αγωνιστική είναι σε τρεις «δόσεις», καθώς την Κυριακή (27/10) υπάρχουν τέσσερις αναμετρήσεις, μεταξύ άλλων και το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, με την αυλαία να πέφτει τη Δευτέρα.

ΟΦΗ – Ξάνθη
17.15, Novasports1

Στο Ηράκλειο, ΟΦΗ και Ξάνθη θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις ήττες που υπέστησαν τη περασμένη αγωνιστική (οι Κρητικοί από τον Ολυμπιακό και οι Θρακιώτες από τον Αρη) και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Αμφότεροι βρίσκονται στη πρώτη εξάδα της βαθμολογίας μετά από το καλό τους ξεκίνημα και έχουν ως στόχο της διατήρησή τους σε αυτή.

Οι γηπεδούχοι έχουν μέχρι στιγμής το απόλυτο νικών στην έδρα τους, σε τρεις αναμετρήσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι μέχρι στιγμής εντυπωσιακοί μακριά από το σπίτι τους με τρεις νίκες σε τέσσερις αναμετρήσεις. Όλα αυτά συνθέτουν το σκηνικό για μια αμφίρροπη αναμέτρηση.

Βόλος ΝΠΣ – ΠΑΟΚ
19.30, Novasports 2

Στο Βόλο, ο νεοφώτιστος ΝΠΣ υποδέχεται τους πρωταθλητές Ελλάδος, σε μια αναμέτρηση που υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Η ομάδα της Μαγνησίας έχει κάνει καλό ξεκίνημα, που την έχει φέρει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, ενώ ο ΠΑΟΚ «τρέχει» ένα αήττητο σερί που ξεκίνησε στο φινάλε της σεζόν 2017-18 και έχει φτάσει στις 42 αναμετρήσεις (36 νίκες – 6 ισοπαλίες).

Το αξιοσημείωτο της αναμέτρησης δεν είναι άλλο από τη διαφαινόμενη παρουσία περίπου 6.000 φίλων του «Δικεφάλου του Βορρά» στο Πανθεσσαλικό στάδιο μετά τη κίνηση των ανθρώπων του ΝΠΣ να διαθέσουν εισιτήρια στις θύρες των φιλοξενούμενων, τα οποία και έγιναν ανάρπαστα από τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία μετά από 7 αγώνες

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook