Super League 2: Ασταμάτητα τα Χανιά! Κατέβαλαν και την Προοδευτική

super-league-2-ασταμάτητα-τα-χανιά-κατέβαλαν-και-1691525

Οι “βυσσινί” μπορεί να έπαιζαν στο παιχνίδι αυτό μια κατηγορία αλλά τα Χανιά… συνέχισαν το βιολί τους, διευρύνοντας έτσι το σερί τους στα εννέα, πλέον, παιχνίδια, έχοντας απολογισμό 5 νίκες και 4 ισοπαλίες. Μάλιστα, με αυτή τη νίκη φτάνουν στην 4η θέση όπου και ισοβαθμούν με την Καλαμάτα.

Τα Χανιά είχαν ένα εντυπωσιακό σε απόδοση πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο προηγήθηκαν χάρη σ’ ένα εξαιρετικό γκολ από τον Αγγελο Κόλα στο 33ο λεπτό που προήλθε από τη σέντρα του Μανουσάκη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Προοδευτική ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της, φτάνοντας στο 1-1 στο 54’ με τον Παυλίδη ο οποίος αξιοποίησε την πάσα – δώρο που έκανε ο Λεμονής στον Αγγελόπουλο ο οποίος ήταν ο παίκτης που έστειλε τη μπάλα προς τον σκόρερ.

Η “Προο” είχε και δοκάρι σε μία καραμπόλα που ακολούθησε στο 64’ όταν από το σουτ που επιχείρησε ο Παυλίδης αυτή βρήκε στον Κατσούρι και χτύπησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Καλογεράκη.

Τελικά, το γκολ για τα Χανιά ήρθε με την απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ρότσα στο 69’, με τον Πορτογάλο αριστερό μπακ να στέλνει… συστημένη τη μπάλα στο αριστερό “Γ” της εστίας του Αστρά, δίνοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

7’ Επικίνδυνη σέντρα του Ρότσα, δεν προλαβαίνει ο Μάναλης η μπάλα περνά άουτ.

21’ Ο Μάναλης περνά κάθετα τη μπάλα για τον Κόλα που από καλή θέση και υπό πίεση πλασάρει ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Αστρά.

23’ Πρώτη απειλή για την Προοδευτική. Από το λάθος του Μπουτσάκη ο Νταβιώτης γυρίζει προς την περιοχή των Χανίων, αποκρούει ο Καλογεράκης και στη συνέχεια απομακρύνει η άμυνα.

25’ O Ρότσα γυρίζει στον Κόλα ο οποίος από πλάγια θέση μέσα από τη μικρή περιοχή πλασάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

33’ (1-0) Εντυπωσιακό γκολ από τον Κόλα με δυνατό σουτ μετά από σέντρα του Μανουσάκη.

37’ Ο Μάναλης κόβεται, η μπάλα φτάνει στον Κόλα, που σουτάρει πάνω στον Αστρά.

39’ Ο Μπουρσέλης σεντράρει για τον Μάναλη, με τον Αστρά να μπλοκάρει την κεφαλιά του.

40’ Ο Μπουτσάκης στον Μανουσάκη ο οποίος βρίσκει χώρο έξω από την περιοχή, σουτάρει όμως ψηλά.

44’ Ο Κόλα παίρνει τη μπάλα και προσποιείται, σουτάρει άουτ.

48’ Ο Τσακίρης σουτάρει και ο Καλογεράκης αποκρούει διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.

52’ Ο Νταβιώτης από διαγώνια θέση σουτάρει η μπάλα περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια του Καλογεράκη.

54’ (1-1) Ο Λεμονής κάνει λάθος πάσα στον Αγγελόπουλο, που περνά τη μπάλα για τον Παυλίδη, αυτός προσποιείται στην άμυνα και πλασάρει στην κενή εστία.

64’ Παυλίδης και Αγγελόπουλος παίζουν το 1-2, ο πρώτος προσπαθεί να γυρίσει την μπάλα στην περιοχή, αυτή θα κοντράρει στο πόδι του Κατσούρι και θα καταλήξει στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Καλογεράκη.

69’ (1-2) Ο Ρότσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ κεραυνό στέλνει τη μπάλα στο “Γ” της εστίας της Προοδευτικής.

90+3′ Ο Αλιμπέ γυρίζει παράλληλα προς την εστία, ο Καλογεράκης βρίσκει τη μπάλα, κόρνερ.

Διαιτητής: Τομαράς (Θράκης)

Βοηθοί: Αραβίδης (Αθηνών) – Αρμακόλας (Κυκλάδων)

4ος διαιτητής: Αλάμπεης (Αθηνών)

Προοδευτική (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Αστράς, Αλεξίου, Πάβλας (62’ Νικόλης), Χατζηδίμπας, Πότσι, Καρρίκι (31’ λ.τρ. Αγγελόπουλος), Πίσσας, Παυλίδης, Καπνίδης (76’ Ευθυμίου), Νταβιώτης (76’ Αλιμπέ), Τσακίρης (62’ Μάντιτς)

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Κατσούρι, Σέχου, Γιαμπερέ, Ρότσα, Λεμονής, Μπουτσάκης (61’ Καμαρά), Μπουρσέλης (68’ Τσέλιος), Μανουσάκης (68’ Ιατρούδης), Κόλα (85’ Σερβιλάκης), Μάναλης

athlititko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook