Super League 1: Όλα τα φώτα στο ντέρμπι αιωνίων στη «Λεωφόρο»

super-league-1-όλα-τα-φώτα-στο-ντέρμπι-αιωνίων-στη-1177649

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός κλέβει την παράσταση στην 22η αγωνιστική της Super League 1.

Την Κυριακή, στις 19:30, στη «Λεωφόρο» θα ξεκινήσει το μεγάλο παιχνίδι των «αιωνίων» αντιπάλων.

Ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος στο Πρωτάθλημα σε 8 παιχνίδια που έδωσε στο 2021, με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες και θέλει να συνεχίσει το σερί του. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός είναι πρωτοπόρος, με 18 νίκες και 3 ισοπαλίες, έχει πάρει μεγάλη διαφορά από τους διώκτες του και θα επιδιώξει να διατηρήσει το αήττητο έως το τέλος.

Μετά την επιστροφή από τα Γιάννενα το απόγευμα της Πέμπτης, οι πράσινοι ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στους Πειραιώτες. Συγκεριμένα, ο Λάζλο Μπόλονι έκανε τις εξής δοκιμές ενδεκάδας:

Διαθέσιμος αναμένεται να είναι και ο Σωκράτης Διούδης κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα τους Μολό, Βέλεθ, Πούγγουρα, Χουάνκαρ. Η μόνη αλλαγή, που έκανε είναι τον Σάντσες στη θέση του Μολό στην διάρκεια της τακτικής, αλλά ο Γάλλος έχει το προβάδισμα. Στη μεσαία γραμμή η τριάδα ήταν Νιάς, Μαουρίσιο, Σανκαρέ. Ο Νιάς ήταν το εξάρι και οι άλλοι δύο τα οκτάρια, με τον Σανκαρέ να παίζει λίγο πιο ψηλά. Και η τριάδα στην επίθεση ήταν οι: Καμπετσής (αριστερά), Ενγκμπαγκοτό (δεξιά) και Ιωαννίδης (φορ). πρόβλημα στην μέση.

Στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων, οι τελευταίες πληροφορίες από του Ρέντη κάνουν λόγο για παρουσία του Ανδρούτσου στο αρχικό σχήμα! Ο Ρέαμπτσιουκ αναμένεται να είναι, αντίστοιχα, στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Σεμέδο και Μπα να είναι τα στόπερ, ενώ στο κέντρο θα βρεθούν οι Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκης.

Στην κορυφή θα είναι θα είναι σίγουρα ο Ελ Αραμπί, με τον Μασούρα δεξί εξτρέμ και αριστερά να «παίζεται» η θέση ανάμεσα σε Φορτούνη και Βαλμπουενά.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook