Success Story | Ο Βολουδάκης περιμένει τη σειρά του για να συγχαρεί τον πρωθυπουργό

success-story-ο-βολουδάκης-περιμένει-τη-σειρά-το-116512

samaras voloudakis

Ποια είναι αυτή η επιτυχία άξια συγχαρητηρίων; Ποιος ο λόγος της μεγάλης χαράς; Γιατί ζητωκραυγάζουνq

Ο λόγος είναι η υπερψήφιση του νομοσχεδίου που ανοίγει τον δρόμο για τους πλειστηριασμούς στα σπίτια των πολιτών.

Μια εικόνα που αποδεικνύει περίτρανα ότι οι κυβερνώντες εξακολουθούν να είναι… στην κοσμάρα τους, ότι δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλουν για να μας πείσουν για το αντίθετο.

Εκείνοι, όχι μόνο τα ψηφίζουν, αλλά αλληλοσυγχαίρονται κιόλας! Θα περιμέναμε τουλάχιστον, λίγη συναίσθηση, μια κάποια ταπεινότητα, λίγη ντροπή, για όλους εκείνους που ήδη είναι χωρίς σπίτι, που απ’τη μια μέρα στην άλλη εξαθλιώνονται, χάνουν τα πάντα που βρίσκονται στο δρόμο.

Ευτυχώς, όμως, η ώρα που θα αναγκαστούν ζητήσουν και την «επιβράβευση» του λαού πλησιάζει.

 

2 thoughts on “Success Story | Ο Βολουδάκης περιμένει τη σειρά του για να συγχαρεί τον πρωθυπουργό

  1. ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΟΥ ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ, Ο ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ [[ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ]] ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ..ΟΠΟΤΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ: ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΑΚΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΥΩ»…ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΕΓΑ-ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ [[ΣΕ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ]] ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΣ………………………………………………………………..

  2. Δυστυχώς η ώρα της «επιβράβευσης» θα έρθει πολύ σύντομα αλλά θα «επιβραβευτούν» τα ίδια πάλι πολιτικά αποβράσματα όπως συμβαίνει εδώ και 4 δεκαετίες. Το μόνο που όπως δείχνουν τα πράγματα θα μας αφήσουν να πιστέψουμε ότι αυτή τη φορά θα έχουμε «αριστερή» κυβέρνηση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook