Στυλιστικές συμβουλές για τα 12 ζώδια

στυλιστικές-συμβουλές-για-τα-12-ζώδια-737950

Η κάθε γυναίκα έχει τη δική της προσωπικότητα και αυτό φαίνεται και στο στυλ των ρούχων που φοράει. Αν έχεις μια έντονη καθημερινότητα προφανώς και θα επιλέγεις άνετα ρούχα, αν θέλεις να είσαι πάντα στυλάτη και κομψή μάλλον επιλέγεις πιο κλασσικές γραμμές και δίνεις έμφαση στα κοσμήματα.

Πώς όμως μπορούν να μας επηρεάσουν οι πλανήτες στο στυλ και τα ρούχα; Το ζώδιο μας δείχνει πολλά πράγματα για την προσωπικότητά μας και τη γενικότερη στάση ζωής μας. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να σας δώσουμε στυλιστικές συμβουλές για τα 12 ζώδια.

Κριός

Είσαι συνεχώς σε κίνηση και γι’ αυτό τα ρούχα σου πρέπει να είναι άνετα και να ταιριάζουν με τον τρόπο ζωής σου. Φόρεσε εύκολα υφάσματα που δεν θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα και εξοπλίσου με αξεσουάρ που μπορούν να μετατρέψουν ένα πρωινό ντύσιμο σε βραδινό, ώστε να μπορείς να επικεντρωθείς στους στόχους σου και όχι στα ρούχα.

Ταύρος

Έχεις άμεση επαφή με την φύση και τη γη. Αγαπάς τα απαλά ρούχα που είναι πρακτικά και παράλληλα άνετα. Μπορείς να απολαύσεις την αισθησιακή σου φύση με απαλά υφάσματα που φοριούνται από το σπα μέχρι την έξοδο σε μια αίθουσα τέχνης.

Δίδυμος

Σαν Δίδυμος σου αρέσει το μοντέρνο και νεανικό στυλ. Αγαπάς τα ρούχα που μπορούν να φορεθούν από τον καφέ μέχρι τη δουλειά. Είσαι πάντα μέσα στη μόδα και οι εφαρμογές με ρούχα για κινητά φτιάχτηκαν για σένα για να μπορείς να ενημερώνεσαι για ό,τι πιο νέο υπάρχει.

Καρκίνος

Σας ενώνει μια νοσταλγία με το παρελθόν, γι’ αυτό οτιδήποτε vintage κομμάτι μπορεί να πάρει μια νέα λάμψη επάνω σας. Επίσης αγαπάτε τα χρώματα του ουρανού και της γης. Συνδύασε αυτά τα στοιχεία και θα έχεις ένα κομψό και κλασσικό ντύσιμο.

Λέων

Ξέρεις ότι όλα τα φώτα είναι επάνω σου και γι αυτό μπορείς να προτιμήσεις τα έντονα χρώματα και γραμμές. Φτιάξε το δικό σου στυλ και άσε την αίσθηση της μόδα που έχεις να δημιουργήσει και να λάμπεις με το μοντέρνο σου και μοναδικό στυλ.

Παρθένος

Σαν Παρθένος είσαι ευέλικτη και πρακτική και το ίδιο θέλεις να είναι και η ντουλάπα σου. Τα απλά και κλασσικά ρούχα σίγουρα σε εξυπηρετούν για όλο το φάσμα της καθημερινότητάς σου. Αλλά επειδή είσαι και της τάξης, για να μην ξεχνιόμαστε η ντουλάπα σου είναι σίγουρα πάντα τακτοποιημένη, ώστε να μη χαθεί τίποτα.

Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά σου είναι το πάθος και το μυστήριο. Το ιδανικό χρώμα για να το βγάλεις αυτό προς τα έξω φυσικά είναι το μαύρο. Μπορείς φυσικά να παίξεις με διάφορα αξεσουάρ και να ανεβάσεις κάθε σου εμφάνιση. Το κλασσικό μαύρο φόρεμα ποτέ δεν φαίνεται ίδιο πάνω σου.

Τοξότης

Είσαι ένα άτομο που αγαπά τα ταξίδια και την περιπέτεια και προσαρμόζεται πολύ εύκολα. Θέλεις να δοκιμάσεις να φορέσεις οτιδήποτε φορούν στον τόπο που βρίσκεσαι και να γίνεις ένα με τους ντόπιους. Όσο για την πολυάσχολη καθημερινότητα διάλεξε υφάσματα που να είναι ευκολοφόρετα και να μην τσαλακώνουν.

Αιγόκερως

Η επιτυχία είναι το ζητούμενο για έναν Αιγόκερω και αυτό πρέπει να βγαίνει προς τα έξω. Διάλεξε τα κλασσικά και κομψά κομμάτια που ταιριάζουν στον κόσμο των επιχειρήσεων. Αν θέλεις να γεμίσεις τη ντουλάπα σου με διαχρονικά επώνυμα κομμάτια δεν είναι ανάγκη φυσικά να δώσεις μια περιουσία, υπάρχουν και τα outlet.

Υδροχόος

Είσαι ένα ελεύθερο πνεύμα που δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν επιτρέπει σε κανέναν να του πει πως θα ντυθεί. Κατά βάση θέλεις να είσαι εσύ influencer και να προάγεις τη δική σου μόδα. Μήπως πρέπει να γίνει κι εσύ fashion blogger? Εγώ πάντως, τώρα καταλαβαίνω τι επίδραση έχει επάνω μου ο ωροσκόπος μου!

Ιχθύς

Σου αρέσει η γιόγκα, ο διαλογισμός και γενικά προτιμάς τον εναλλακτικό τρόπο ζωής. Σε απασχολούν πολύ ανώτερα πράγματα από το τι θα φορέσεις το πρωί στη δουλειά. Γι΄αυτό μπορείς απλά να βρεις μια χρωματική παλέτα που σου ταιριάζει και να την εναλλάσσεις με διαφορετικά κομμάτια καθημερινά.

ediva.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook