Style Me Up: Η πρεμιέρα του ριάλιτι και η ιστορία που συγκίνησε την Μπακοδήμου

style-me-up-η-πρεμιέρα-του-ριάλιτι-και-η-ιστορία-1119143

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το νέο show ομορφιάς του Open με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου. Στόχος του ριάλιτι είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να βελτιώσουν το στυλ και την εμφάνισή τους. Στη διαδικασία μεταμόρφωσης θα συμβάλλουν οι τρεις κριτές, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Γιάννης Λάσκος και Υβόννη Μπόσνιακ καθώς και ο beauty expert Τρύφωνας Σαμαράς.

«Καλησπέρα σας, καλώς ήρθατε στο νέο show μόδας, ομορφιάς και στυλ. Αρκούν 60 δευτερόλεπτα πάνω σε αυτόν το μαγικό διάδρομο για να σας οδηγήσουν στο στυλ» ήταν τα πρώτα λόγια της Μαρίας Μπακοδήμου.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια παρουσίασε τους τρεις κριτές ενώ τελευταίος έκανε την εμφάνισή του ο beauty expert Τρύφωνας Σαμαράς που δήλωσε ενθουσιασμένος που επιτέλους κάνει κάτι τηλεοπτικά που θα έχει σχέση με το επάγγελμά του.

Μία από τους συμμετέχοντες που βρέθηκαν στην πασαρέλα του Style Me Up είναι η Βάσια που κατάφερε να συγκινήσει κριτές και παρουσιάστρια με την ιστορία της.

Συγκεκριμένα η 29χρονη αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με λεμφώματα, ένα είδος καρκίνου. Η νεαρή κοπέλα μίλησε για τον τρόπο που αντιμετώπισε η ίδια το γεγονός αλλά και ο σύζυγός με το παιδί τους. Μάλιστα η Βάσια αποκάλυψε πως το νόσημά της έχει γίνει επιθετικό προς τις χημειοθεραπείες και περιμένει να κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών όταν βρεθεί κάποιο συμβατό μόσχευμα.

Mεσα από το παιχνίδι η Βάσια θέλει να μπορέσει να γίνει και πάλι η γυναίκα που γνώρισε ο σύζυγός της για να μπορέσει με αυτόν τον τρόπο να του ανταποδώσει τη στήριξη.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook