Στρες και άγχος: Το ζώδιό σου δείχνει πώς θα τα αντιμετωπίσεις

στρες-και-άγχος-το-ζώδιό-σου-δείχνει-πώ-761877

Είναι γεγονός ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας μας αγχώνουν. Ωστόσο, το πόσο στρεσάρεται το κάθε άτομο και κυρίως το πώς αντιμετωπίζει το άγχος που το καταβάλλει, διαφέρουν ανάλογα με την προσωπικότητα του καθενός και το… ζώδιό του.

Άσκηση, καλή διατροφή και χρήση φυσικών συμπληρωμάτων που μπορούν να μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε το άγχος, όπως η Χρυσή Ρίζα Rhodiola της SUPERFOODS, κάνουν σίγουρα καλό και αποτελούν τη βάση για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας. Αξίζει, όμως, να δούμε και τι πρέπει να κάνει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά για να πει «αντίο» στο στρες:

Κριέ, ξεκίνα γυμναστική: Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσει το άγχος ένας Κριός είναι με τη γυμναστική. Μόνο έτσι, θα μπορέσει να βγάλει από μέσα του τη φλόγα που «καίει» αυτό το ζώδιο της φωτιάς.

Ταύρε, μην ξεχνάς να τρως υγιεινά: Ο Ταύρος είναι ζώδιο της Γης που του αρέσει πολύ το φαγητό και η καλοπέραση. Για να διατηρήσει, όμως, την υγεία του και να μπορεί να αντιμετωπίσει πιο εύκολα τις στρεσογόνες καταστάσεις, πρέπει να ακολουθεί μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

Δίδυμε, πάρε τις σωστές πληροφορίες: Ο Δίδυμος κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη της σκέψης και επικοινωνίας γι’ αυτό και του αρέσει να μαθαίνει τα πάντα και στη συνέχεια να τα αναλύει με τους φίλους του. Ναι, έτσι ηρεμεί ο Δίδυμος. Ωστόσο, κάποιες φορές καλό είναι να «φιλτράρει» τις πληροφορίες που λαμβάνει.

Καρκίνε, απόλαυσε τη θαλπωρή του σπιτιού σου: Η καλύτερη λύση για να διώξει το στρες ο ευαίσθητος Καρκίνος είναι να μείνει στο σπίτι του συντροφιά με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η ζεστασιά του χώρου του αποτελεί το καλύτερο αγχολυτικό για εκείνον.

Λιοντάρι, βγάλε προς τα έξω τη δημιουργική σου πλευρά: Αν νιώθεις άγχος, δημιούργησε. Μπορείς να ζωγραφίσεις, να κατασκευάσεις κάτι, να μαγειρέψεις ή να παίξεις μουσική.

Παρθένε, καθάρισε: Ναι, ξέρουμε για την εμμονή σου με την τάξη και την καθαριότητα. Τι καλύτερο, λοιπόν, μπορείς να κάνεις για να διώξεις το στρες από το να καθαρίσεις -για άλλη μια φορά- το σπίτι σου; Με τον τρόπο αυτό και θα χαλαρώσεις και θα βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

Ζυγέ, μίλα: Είσαι το ζώδιο της συντροφικότητας γι’ αυτό και ο καλύτερος τρόπος για να μειώσεις τα επίπεδα του στρες που νιώθεις, είναι να μιλήσεις σε έναν δικό σου άνθρωπο.

Σκορπιέ, γίνε κι άλλο ερωτικός: Αν θέλεις Σκορπιέ μου να διώξεις το άγχος, τότε γίνε κι άλλο ερωτικός. Μάθε επίσης ότι το ρίζωμα της Rhodiola είναι γνωστό ως διεργετικό και συμβάλλει στη συνολική ευεξία του οργανισμού, σημαντική για τη σεξουαλική σου ζωή!

Τοξότη, φιλοσόφησέ το: Είσαι ζώδιο της φωτιάς, ένας «φιλόσοφος» που αγαπά την περιπέτεια, τα ταξίδια και ψάχνει να βρει το νόημα της ζωής. Όταν αγχώνεσαι, Τοξότη μου, διάβασε ένα φιλοσοφικό βιβλίο ή αποφθέγματα με νόημα.

Αιγόκερε, κάνε τον προγραμματισμό σου: Ένα καλά οργανωμένο πλάνο θα σε βοηθήσει να διώξεις το στρες και να κάνεις ό,τι θέλεις με τον τρόπο που το θέλεις.

Υδροχόε, συγκεντρώσου και οραματίσου: Είσαι ένα ζώδιο που ελπίζει και ονειρεύεται. Αν θέλεις να μειώσεις τα επίπεδά του στρες που αισθάνεσαι, συγκεντρώσου και οραματίσου το ιδανικό για εσένα αύριο.

Ψαράκι, ξεκίνα διαλογισμό: Είσαι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ένα ζώδιο του νερού που το διακρίνει η ευαισθησία. Για να καθαρίσεις το μυαλό σου και να ηρεμήσεις, ξεκίνα διαλογισμό.

astrology.gr

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook