Στράτος Τζώρτζογλου: “Αυτά τα πράγματα θυμίζουν ναζιστική Γερμανία, δεν αντέχω άλλο με αυτή τη βρωμιά” | Video

στράτος-τζώρτζογλου-αυτά-τα-πράγματ-1169437

Ο Στράτος Τζώρτζογλου φιλοξενήθηκε σήμερα στο «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου. Ο ηθοποιός, δεν δίστασε να ξεσπάσει στον «αέρα», λέγοντας πως δεν αντέχει όλη αυτή τη βρωμιά και πως ελπίζει να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι και ο ίδιος δέχτηκε σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

«Ξέσπασε η αρρώστια κι ευτυχώς που ξέσπασε για να φωτιστούν όλοι οι χώροι. Αυτά τα πράγματα θυμίζουν ναζιστική Γερμανία, αυτά που έκαναν οι Ναζί στους Εβραίους, συμβαίνουν τώρα στη χώρα μας. Ο ένας είναι ο Γκέμπελς που έκανε ιδεολογική κακοποίηση, ο άλλος έκανε σεξουαλική κακοποίηση, κι ο άλλος φέρεται να έχει κάνει αυτό που ούτε ο Χίτλερ δεν θα έκανε να βιάζει μικρά παιδιά. Ακόμα και στην κόλαση να πάει κανείς θα του πει ο διάολος “έξω από εδώ, δεν σε θέλω εδώ, είσαι πολύ μαύρος.

Κάνω έκκληση σε όλον τον κόσμο, ο,τιδήποτε ξέρουν και να το πουν, να καθαρίσει ο καρκίνος που βασανίζει κόσμο και χαλάνε παιδάκια. Τα ίδια τα παιδιά τα χαλασμένα μετά χαλάνε άλλους. Δεν μπορείς αυτό το πράγμα ούτε καν να το κατονομάσεις, είναι πολύ μαύρο. Γι’ αυτό όσοι ξέρουν, πρέπει να τα πουν όλα. Και η υπόθεση να πάει στην κυβέρνηση. Τι παραγραφή νόμων τώρα και βλακείες… Πραγματικά να τα δουν, γιατί θα αιματοκυλιστούμε.

Δεν αντέχω άλλο με αυτή τη βρωμιά. Κι εγώ έχω υποστεί πολλά, αλλά ευτυχώς επειδή είχα την ευλογία να συναντηθώ με τόσο μεγάλα πνεύματα, μου δώσανε ώθηση να κάνω υπομονή.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook