Στους παγκόσμιους αγώνες SUP στην Πολώνια 4 αθλητές του ΝΟΧ

στους-παγκόσμιους-αγώνες-sup-στην-πολώνι-1499040

Την χαρά να πάρει μέρος με τέσσερις αθλητές του στους παγκόσμιους αγώνες SUP που θα διεξαχθούν το διάστημα μεταξύ 7 – 11 Σεπτεμβρίου στην πόλη Γκντύνια της Πολωνίας γεύεται ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων.

Στο πλαίσιο των προκρίσεων που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουλίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, οι Νικόλαος Διακάκης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ευτυχία Αλεξανδράκη και Αικατερίνη Κισσαμιτάκη κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Αναλυτικότερα:

• Ο Διακάκης εξασφάλισε την πρόκριση στην κατηγορία των εφήβων στα αγωνίσματα Long distance, Technical και Sprint.

• Ο Κωνσταντίνου, επίσης στους εφήβους, προκρίθηκε στο αγώνισμα του Long distance.

• Η Αλεξανδράκη προκρίθηκε στις νεάνιδες στο αγώνισμα του Sprint.

• Και η Κισσαμιτάκη πήρε την πρόκριση στις νεάνιδες στο αγώνισμα του Technical.

Σύμφωνα με τον προπονητή του ΝΟ Χανίων, Μανώλη Αγγελάκη: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γι’ αυτή την επιτυχία, αλλά και στο συνεργάτη μου προπονητή του SUP, Γιώργο Κλεινάκη, η συμβολή του οποίου ήταν πολύ σημαντική. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αγώνες τους».

Αρωγοί σε κάθε προσπάθεια στο τμήμα κανόε καγιάκ και SUP είναι ο επίσημος χορηγός, η ναυτιλιακή εταιρεία ANEK LINES και ο σύλλογος γονέων και φίλων καγιάκ του ΝΟΧ. Επίσης ευχαριστούμε θερμά την κα Χρυσούλα Κυριακάκη για την πολύτιμη στήριξη της και το Φυσικοθεραπευτήριο “ΦΥΣΙΟΚΙΝΙSIS” για την ευγενική τους προσφορά προς το τμήμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook