Στους 10 θερμότερους ευρωπαϊκούς προορισμούς για χειμερινές διακοπές η Κρήτη

Στη λίστα με τους καλύτερους ηλιόλουστους προορισμούς για χειμερινά ταξίδια στην Ευρώπη που δημοσίευσε η Evening Standard, φιγουράρει η Κρήτη.

Η βρετανική εφημερίδα ξεχωρίζει δέκα μέρη που έχουν χαμηλές τιμές τον χειμώνα, αξιοθέατα χωρίς τα πλήθη των τουριστών και πολύ ευνοϊκές καιρικές συνθήκες για αποδράσεις αυτή την εποχή.

Ανάμεσά τους βρίσκονται και δύο πανέμορφα ελληνικά νησιά.

Το πρώτο νησί που ξεχωρίζει η Evening Standard είναι η Κάρπαθος. Ο συντάκτης της εφημερίδας αναφέρει ότι η θερμοκρασία το χειμώνα κυμαίνεται στους 17 βαθμούς Κελσίου κατά μέσο όρο και προτείνει την Κάρπαθο ως ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις από τα πλήθη και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων προσφέρει «μια πραγματικά αυθεντική ματιά στον ελληνικό τρόπο ζωής», σχολιάζει το δημοσίευμα.

Το δεύτερο ελληνικό νησί της λίστας είναι η Κρήτη, η οποία, όπως αναφέρει η Evening Standard, έχει την ίδια μέση θερμοκρασία και είναι ιδανική για εξερεύνηση και οδικά ταξίδια. «Με κρυμμένες παραλίες, γραφικά χωριά και τραχιά φαράγγια, έχει κάτι για κάθε τύπο ταξιδιώτη».

Πηγή: reader.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ