Στον Σχοινιά για προκρίσεις οι αθλητές του ΝΟΧ

στον-σχοινιά-για-προκρίσεις-οι-αθλητέ-810190

Στην α’ φάση των προκρίσεων για την συγκρότηση της Εθνικής ομάδας κανόε καγιάκ Σπριντ θα λάβουν μέρος 10 αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στο Σχοινιά.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές του ΝΟΧ έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και ο στόχος είναι η όσο το δυνατόν πιο δυναμική παρουσία στις προκρίσεις με σκοπό να διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οσον αφορά τον τρόπο που θ’ αγωνιστούν, αυτό θα γίνει με σκάφη Κ1 (μονοθέσια) σε αποστάσεις 2000μ. Ολοι οι αθλητές και οι αθλήτριες θα κάνουν την συγκεκριμένη απόσταση δύο φορές και το άθροισμα των χρόνων τους θα διαμορφώσει την τελική κατάταξη στην κάθε κατηγορία. Το 50% των αθλητών σε κάθε κατηγορία προκρίνεται στην επόμενη φάση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Απριλίου.

Αναλυτικά, οι αθλητές που θα συμμετάσχουν είναι οι εξής:

ΑΝΔΡΕΣ: Κουτσοποδιώτης Γ., Μεταξάς Χ.

ΕΦΗΒΟΙ: Τζανακόπουλος Α., Τσουπάκης Χ., Μαυρομμάτης Μ., Φραγκόπουλος Γ., Πολυχρονάκης Σ, Κερασιώτης Π., Ξυρουχάκης Ε.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Καράκη Κλ.

Συνοδός της αποστολής είναι ο προπονητής της ομάδας, Μανόλης Αγγελάκης.

Δίπλα μας είναι πάντα ο επίσημος χορηγός του τμήματος, η μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία ANEK LINES. Επίσης, ευχαριστούμε τον Γιάννη Σπανουδάκη, ιδιοκτήτη του πρακτορείου ασφαλειών Α.Ι.Β. Leaders Brokers, τον κ. Νεκτάριο Χατζηδάκη, ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκίνητων στη Σούδα και τον κ. Θοδωρή Ιωάννου, ιδιοκτήτη καταστήματος με αντιπροσωπείες ανταλλακτικών αυτοκινήτων για την πολύτιμη βοήθεια του προς το τμήμα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook