Στον «αέρα» Χανιά και Πλατανιάς στη Σούπερ Λιγκ 2

στον-αέρα-χανιά-και-πλατανιάς-στη-σο-919851

Τα πάνω-κάτω για μια ακόμα φορά φαίνεται να έρχονται στη Σούπερ Λιγκ 2. Οι ομάδες, μεταξύ των οποίων και αυτές από τα Χανιά, μπορεί να ενημερώθηκαν πως την προσεχή Κυριακή (29/9) θα έδιναν τα πρώτα τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα, παρ’ όλα αυτά η σέντρα ενδέχεται να μην πραγματοποιηθεί!

Για ό,τι είναι να αποφασιστεί, αυτό θα συμβεί στο Διοικητικό Συμβούλιο που προγραμματίστηκε για το μεσημέρι (14:00) της Τετάρτης (25/9) στη Σούπερ Λιγκ 2. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα τηλεοπτικά, καθώς η ΕΡΤ επανήλθε, όχι όμως με κάποια βελτιωμένη πρόταση από την αρχική, επιμένοντας για ψαλίδι 60% με βάση όσα είχαν συμφωνηθεί πριν από λίγους μήνες.

Οι ομάδες από την πλευρά τους είχαν εξ αρχής τοποθετηθεί ότι δεν είναι σύμφωνες μετά από αυτή την πρόταση της ΕΡΤ, κατά συνέπεια είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν στάση και όπως όλα δείχνουν, η (επ’ αόριστον) αναβολή του πρωταθλήματος είναι πολύ πιθανή, κάτι που σημαίνει πως ούτε τα Χανιά, ούτε ο Πλατανιάς θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν την προσεχή Κυριακή τα πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα!

Σε κάθε περίπτωση, μένει να φανεί τι θ’ αποφασιστεί στο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας, όπου το παρόν θα δώσουν εκπρόσωποι και από τις δύο ΠΑΕ των Χανίων…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook