Στον Πλατανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Το τετράποντο της ΝΔ στα Χανιά και οι συνομιλίες με τους τουρίστες | Video+Photos

στον-πλατανιά-ο-κυριάκος-μητσοτάκης-τ-1702966

Μια μπάλα του μπάσκετ χάρισαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη στη διάρκεια της επίσκεψής του στον Πλατανιά Χανίων το μεσημέρι της Τετάρτης. «Στα Χανιά έχουμε στόχο να βάλουμε όχι τρίποντο αλλά τετράποντο, ανταπάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφερόμενος στον στόχο να κατακτήσει το κόμμα τέσσερις έδρες στις ερχόμενες εκλογές.

«Έχουμε στόχο στα Χανιά να πάμε να βγάλουμε τέσσερις έδρες» είχε πει άλλωστε ο ίδιος και λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, κάνοντας πρόποση στην τσικουδιά που ήπιε με τον Δήμαρχο Γιάννη Μαλανδράκη και την  Ντόρα Μπακογιάννη. Παρόντες στον Πλατανιά και οι έξι του γαλάζιου ψηφοδελτίου, εκτός από τις εκλεγείσες Ντόρα Μπακογιάννη και Σέβη Βολουδάκη, ο τρίτος στην σειρά Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης και οι Βασίλης Διγαλάκης, Γιάννης Κασσελάκης και Λία Ντερμανάκη.

Σέλφι με τουρίστες

Πάντως, η παρουσία του προέδρου της ΝΔ δεν πέρασε απαρατήρητη από τους τουρίστες της περιοχής, η παρουσία των οποίων ήταν ιδιαίτερα αυξημένη και λόγω του άστατου καιρού που τους κράτησε μακρυά από την παραλία. Αρκετοί ήταν εκείνοι που περίμεναν τον Μητσοτάκη για να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ εκείνος πρόθυμα συνομίλησε μαζί τους με την γνωστή του ευκολία στα αγγλικά, ρωτώντας από που έρχονται, πώς τα περνάνε και αν σκοπεύουν να επισκεφθούν ξανά την περιοχή μας.

Το ίδιο έκανε νωρίτερα και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ερχόμενη πλησίασε τουρίστες σε καφετέριες και συνομίλησε μαζί τους λέγοντας χαρακτηριστικά «I am Dora!».

Με ροδοπέταλα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στον Πλατανιά  λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι  συνεχίζοντας την περιοδεία του στα Χανιά. Στην πλατεία του χωριού τον υποδέχτηκαν μέλη της τοπικής οργάνωσης του κόμματος, ενώ παιδιά της περιοχής τον έραναν με ροδοπέταλα και του προσέφεραν ανθοδέσμη.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε η Ντόρα Μπακογιάννη και όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές,  Σέβη Βολουδάκη, Βασίλης Διγαλάκης, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης και Γιάννης Κασσελάκης.

Επίσης τον κ. Μητσοτάκη συνοδεύουν, ο γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ Στέλιος Κονταδάκης, ο διοικητής και υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Νεκτάριος Παπαβασιλείου και Δημήτρης Αγαπίου. Παρών στην υποδοχή ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μανώλης Ντουντουλάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ Ευτύχης Μαυρογένης.

Τσικουδιά και μαντινάδες

Μέλη συλλόγων ετοίμασαν παραδοσιακό κέρασμα με αυγοκαλάμαρα και τσικουδιά ενώ αφιέρωσαν μαντινάδα στην μνήμη του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Πλακέτα

Στο μεταξύ, τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας παρέδωσαν ο πρόεδρος και μέλη του συλλόγου αποσταγματοποιών Χανίων.

Στο μεταξύ, λόγω της κινητοποίηση προκλήθηκε στην περιοχή μποτιλιάρισμα προκαλώντας την ενόχληση των διερχομένων οδηγών.

 

 

zarpanews.gr

3 thoughts on “Στον Πλατανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Το τετράποντο της ΝΔ στα Χανιά και οι συνομιλίες με τους τουρίστες | Video+Photos

  1. Θα στο γραψω και ας μην το δημοσιευσεις. Τωρα ξεμουρησαν και οι πλανωδιοι ρουσφετολογοι απο ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ βλεποντας που γερνει η βαρκα. Οσο για τον ΟΦΑ δημαρχο κανενα σχόλιο. Επρεπε να τους εχουν και σανο και οχι ξεροτηγανα, αφου αρεσει στους χωριανους μου, τον καταπινουν αμασητο. Βοήθεια μας

  2. Βλέπω πολλούς ξενοδοχοδωματιαδες…Άντε μπας κ ξεκοκκαλισετε κάνα επενδυτικό πρόγραμμα από το Κούλη, γιατί έχετε φάει λίγα …

  3. Καλα ενας δεν βρεθηκε να πεταξει κανενα γιαουρτι?
    Ολες οι σπουδαιες προσωπικοτητες του Πλατανια μαζευτηκαν, συμπεριλαμβανομενου του αγαπητου δημαρχου.
    Αηδια μονο!
    Σαχλαμαρες,
    Πεταμενοι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook