Στον Περιφερειάρχη προσέφερε τη νέα φανέλα της Εθνικής ο «Γαλανόλευκος Φάρος»

στον-περιφερειάρχη-προσέφερε-τη-νέα-φ-1268441

Τη νέα φανέλα των Ελλήνων φιλάθλων της Εθνικής μας ομάδας που φέρει το Εθνόσημο, τον Εθνικό ύμνο, το λογότυπο της Περιφέρειας Κρήτης και διακινείται ήδη στον Ελληνισμό όπου γης, δώρησε στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο Πρόεδρος των Ελλήνων φιλάθλων «Γαλανόλευκος φάρος» Νίκος Φλέκας.

Ο Πρόεδρος του πανελληνίου συλλόγου, στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για το διαχρονικό, έμπρακτο ενδιαφέρον και την στήριξη του στο σύλλογο Ελλήνων Φιλάθλων και στο Μουσείο του «Γαλανόλευκου Φάρου».

Συγκεκριμένα σε δήλωση του στα ΜΜΕ ο κ Φλέκας ,ανέφερε: «Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά τον κ. Αρναουτάκη για την έμπρακτη στήριξη του, το διαχρονικό ενδιαφέρον του στον Πανελλήνιο σύλλογο μας και στο Μουσείο της Εθνικής Ελλάδας που δημιούργησε ο “Γαλανόλευκος Φάρος” στα Χανιά.

Χωρίς την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης θα ήταν δύσκολο να λειτουργήσει το Μουσείο μας στα Χανιά και να υλοποιηθεί η πρωτοβουλία της παραγωγής πρόσφατα της νέας φανέλας των Ελλήνων φιλάθλων που ήδη την φορούν Ολυμπιονίκες μας, κορυφαίοι αθλητές, τα μέλη του συλλόγου στην Ελλάδα και διακινείται σε όλο τον κόσμο όπου υπάρχουν Έλληνες».

Αναφερόμενος στα χαρακτηριστικά της νέας φανέλας ο κ Φλέκας, εξήγησε, ότι «η νέα καλαίσθητη φανέλα των Ελλήνων φιλάθλων φέρει στο στήθος το εθνόσημο, την Ελληνική σημαία, γραμμένο τον Εθνικός μας ύμνο και επίσης φέρει το λογότυπο και το όνομα της Περιφέρειας Κρήτης που είναι από τους βασικούς υποστηρικτές μας».

Ο κ. Φλέκας αναφέρθηκε και στο παρευρισκόμενο, δραστήριο μέλος του Συλλόγου και ένθερμο υποστηρικτή της Εθνικής Ελλάδας, Μανόλη Βουτσαλά, την συμβολή του οποίου, ο Πρόεδρος χαρακτήρισε «πολύτιμη».

Επίσης πρόσθεσε ότι, η γιγαντιαία σημαία του ενθουσιάζει και εμπνέει όλους τους Έλληνες φιλάθλους και ότι, «από το 2010 που μας δώρησε ο Μανόλης την γιγαντιαία σημαία του ταξιδεύει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε όλα τα μέρη της γης και ανεμίζει στα μεγάλα στάδια στους αγώνες της Εθνικής μας».

 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook