Στον πάγο ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» – Επιβεβαιώνει ο Έκτορας Μποτρίνι

στον-πάγο-ο-εφιάλτης-στην-κουζίνα-ε-847079

Το lockdown τον τελευταίων ημερών, εκτός από τις αλλαγές που έφερε στη ζωή μας, έφερε και πολλές αλλαγές στο τηλεοπτικό σκηνικό αναγκάζοντας κάποιες εκπομπές να μπουν “στον πάγο”. Μία από αυτές είναι και ο “Εφιάλτης στην κουζίνα” στον ALPHA, που αν και σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, δεδομένου του ότι η εστίαση έχει κλείσει, δε μπορούν να πραγματοποιηθούν άλλα γυρίσματα.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον παρουσιαστή της εκπομπής και γνωστό σεφ, Έκτορα Μποτρίνι, ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας ωστόσο πως όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα επανέλθουν κανονικά.

“Η εκπομπή δυστυχώς σταματά τα γυρίσματα δεδομένης της κατάστασης. Έχουμε πολλές δηλώσεις συμμετοχών κυρίως από την επαρχία ωστόσο τώρα είναι αδύνατο να γίνουν τα γυρίσματα. Όταν όμως το επιτρέψουν οι συνθήκες θα επιστρέψουμε κανονικά. Έχουν γίνει και κάποιες άλλες συζητήσεις με το κανάλι όμως τίποτα δεν είναι ακόμα οριστικό” ανέφερε.

Όσο για το πως βιώνει ο ίδιος το κλείσιμο της εστίασης ως ιδιοκτήτης εστιατορίων; Ο Έκτορας Μποτρίνι εξηγεί πως η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη, όμως απαιτείται από όλους να δείξουν υπομονή.

“Η κατάσταση στην εστίαση είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Είναι η δυσκολότερη περίοδος που βιώνουμε από τα capital controlos και μετά. Είναι δεδομένο ότι πολλές επιχειρήσεις δε θα μπορέσουν να ξανανοίξουν μετά από όλη αυτή την ιστορία. Απαιτείται από όλους μας όμως, να δείξουμε υπομονή και να παραμείνουμε ασφαλείς στα σπίτια μας. Ελπίζαμε ότι μετά τις πρώτες εβδομάδες του δεύτερου lockdown τα κρούσματα θα μειώνονταν και θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε πιο γρήγορα, όμως τα αποτελέσματα είναι τα ακριβώς αντίθετα, τα κρούσματα συνεχίζουν να παραμένουν υψηλά. Δεν πιστεύω ότι θα ξεμπερδέψουμε πολύ γρήγορα από όλο αυτό και αυτό θα πλήξει ανεπανόρθωτα πολλές επιχειρήσεις” αναφέρει ο Έκτορας Μποτρίνι.

Όσο για το ενδεχόμενο να ανοίξουν τα εστιατόρια για τις μέρες των γιορτών, είναι κάτι που βρίσκει καταστροφικό.

“Το να ανοίξουμε για λίγες μέρες και να ξανακλείσουμε είναι καταστροφικό. Χρειάζεται να δώσουμε αρκετά χρήματα για προμήθειες, δε συμφέρει καμία επιχείρηση να ανοίξει για λίγες μέρες και να ξανακλείσει και να ακολουθηθεί αυτό το σύστημα ακορντεόν. Το ότι μας έκλειναν από το καλοκαίρι στις 12 θεωρώ ότι ήταν λάθος γιατί έτσι ο κόσμος συνωστίζονταν στους δρόμους, στις πλατείες και στα σπίτια. Είναι πιο εύκολο να ελέγξεις τον συνωστισμό σε έναν χώρο εστίασης από ότι σε ένα σπίτι, εκεί δεν έχεις πρόσβαση. Αυτό θεωρώ ότι ήταν ένα μεγάλο λάθος. Το μόνο που μένει να κάνουμε τώρα είναι υπομονή και να ευχηθούμε να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτή η ιστορία γιατί η κατάσταση είναι πραγματικά δύσκολη”.

Πηγή: tlife.gr

One thought on “Στον πάγο ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» – Επιβεβαιώνει ο Έκτορας Μποτρίνι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook