Στον Ολυμπιακό ο Απόστολος Παπαστάμος

στον-ολυμπιακό-ο-απόστολος-παπαστάμο-1124572

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ανακοινώνει την παραχώρηση του κολυμβητή, Απόστολου Παπαστάμου, στον Ολυμπιακό, στον οποίο κι εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία.

Ο Απόστολος, τίμησε όλα αυτά τα χρόνια τον Ναυτικό Όμιλο και την πόλη των Χανίων με τις αθλητικές του προσπάθειες και διακρίσεις.

Όπου κι αν κολυμπά θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο. Θα είναι πάντα ο Χανιώτης κολυμβητής, που ξεκίνησε να κολυμπά στην πισίνα της Νέας Χώρας, εκεί όπου “έγραψε” τις πρώτες Παγκόσμιες επιτυχίες του, κολυμπώντας με το σκουφάκι του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Πλέον, ήρθε ο καιρός όπου ο Απόστολος εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για ν’ ανοίξει τον κύκλο των Ακαδημαϊκών σπουδών του.

«Απόστολε, σου ευχόμαστε από καρδιάς σε αυτό το νέο σου ξεκίνημα, μεγάλες αθλητικές και ακαδημαϊκές επιτυχίες!» δήλωσε ο ΝΟΧ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Απόστολος Παπαστάμος ο οποίος κολυμπάει στα 200μ & 400μ Μικτή Ατομική, ανέφερε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που για τα επόμενα χρόνια θα βρίσκομαι στην ομάδα και θα αγωνίζομαι με το σκουφάκι του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός με είχε τιμήσει και στο παρελθόν με προτάσεις του και ήρθε πλέον η κατάλληλη στιγμή να γίνω μέλος του ιστορικού αυτού σωματείου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού που με την πρότασή της διασφαλίζει τη σωστή αθλητική μου προετοιμασία για τα επόμενα χρόνια. Εύχομαι οι αγωνιστικές συνθήκες να το επιτρέψουν και υπόσχομαι ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια ώστε να τιμήσω το σωματείο μου και τους συναθλητές μου».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook