Στον Κλαδισό οριστικά το ματς με Παναθηναϊκό για ΟΑΧ

στον-κλαδισό-οριστικά-το-ματς-με-παναθ-963501

Άλλαξε η έδρα του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι για τον ΟΑΧ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Για λόγους ασφαλείας, όπως ενημερώνει η ομάδα της Αντισφαίρισης, το παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για τη μία το μεσημέρι της Κυριακής για το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ γυναικών θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού.

Όπως είναι γνωστό, το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο να γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Χανίων, ωστόσο το μεγάλο ενδιαφέρον από πλευράς κόσμου, ανάγκασε την διοίκηση της ομάδας να προχωρήσει σε αυτή την αλλαγή.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Η επιτροπή μπάσκετ του ΟΑΧ EARPLUS έστω και την ύστατη στιγμή και αναλογιζόμενη την τεράστια ευθύνη προς το φίλαθλο κοινό της Κρήτης αποφάσισε την μεταφορά της έδρας από το κλειστό γυμναστήριο Χανίων στο δημοτικό κλειστό στάδιο του Κλαδισού.

Πλέον υπάρχει διαθεσιμότητα εισιτηρίων όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν με το 6979978652 για να προμηθευτούν. Η ώρα διεξαγωγής του αγώνα παραμένει 13:00 .

Την Κυριακή 19/1 και ώρα 13:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό του Κλαδισού για την μεγάλη αναμέτρηση του ΟΑΧ EARPLUS με τον Παναθηναϊκό.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τη διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων, το δήμο Χανίων, την Αστυνομική Διεύθυνση, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την κατανόηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook