Στον Κερίτη Μανιάτης – Κεγκέρογλου | Περιοδεία στα έργα αποκατάστασης της καταστροφής στα Χανιά | Photos

στον-κερίτη-μανιάτης-κεγκέρογλου-πε-819705

Επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές μετά την μεγάλη κακοκαιρία που έπληξε τα Χανιά, πραγματοποιούν την Τετάρτη αντιπροσωπεία του ΚΙΝΑΛ με επικεφαλής τους βουλευτές Γιάννη Μανιάτη και Βασίλη Κεγκέρογλου.

Η αντιπροσωπεία του κόμματος έχει ήδη επισκεφτεί τη γκρεμισμένη από την κακοκαιρία γέφυρα στον Κερίτη, ενώ συναντήθηκαν και με τους αρμόδιους που τοποθετούν τη στρατιωτική γέφυρα τύπου Balley στον Ιάρδανο ποταμό στον κόμβο Πλατανιά.Οι βουλευτές σε δηλώσεις τους έκριναν πως πρέπει να γίνουν οι εργασίες με τη διαδικασία του κατ’ επείγοντος.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Στον Κερίτη Μανιάτης – Κεγκέρογλου | Περιοδεία στα έργα αποκατάστασης της καταστροφής στα Χανιά | Photos

  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΕ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΜΠΑΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΑΔΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ;;;;;
    ΡΕ, ΛΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΝΕ ΤΑ ΒΟΥΓΙΑ;;;;;;;
    ΥΓ: Ο ΑΡΚΑΛΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΙΑ ΠΑΣΟΚ) ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ.

  2. ΑΛΛΗ ΜΟΥΡΗ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ. Ε ΜΑΣΤΟΡΟΙ ΑΚΟΥΤΕ. ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΣΟΥΝΙΑ ΑΡΓΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook