Στον Καλογερή εκπαιδευτικοί του 2ου ΕΠΑΛ Χανίων εν όψει του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus

στον-καλογερή-εκπαιδευτικοί-του-2ου-επ-1329360

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Καλογερής Νικόλαος υποδέχτηκε εχθές, Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021, στο κεντρικό κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, εκπαιδευτικούς συμμετέχοντες στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus με τίτλο «The future of the Jobs vs The Jobs of the Future».

Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχει το 2ο ΕΠΑ.Λ. Χανίων μαζί με σχολεία της Ουγγαρίας, Ιταλίας, Ισπανίας Πορτογαλίας και Νορβηγίας.

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάδειξη και ανταλλαγή ιδεών, καλών πρακτικών και καινοτόμων δράσεων στην εκπαιδευτική διαδικασία με έμφαση στην ανάγκη προετοιμασίας των μαθητών στις νέες συνθήκες και απαιτήσεις ενός παγκοσμιοποιημένου ρευστού, ανταγωνιστικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων απηύθυνε θερμό χαιρετισμό στους συμμετέχοντες, ακολούθησε συζήτηση που αφορούσε κυρίως στους στόχους του προγράμματος και επεκτάθηκε στον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας του Covid 19, ενώ κατατέθηκαν ανησυχίες και προβληματισμοί για τις μελλοντικές εξελίξεις.

Τέλος, σε εγκάρδιο κλίμα ο κ. Καλογερής προσέφερε αναμνηστικά δώρα με αφορμή μάλιστα την Επέτειο της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook