Στον Καλογερή ο νέος πρόεδρος των Χανιωτών τυροκόμων – Τι συζήτησαν

στον-καλογερή-ο-νέος-πρόεδρος-των-χανι-1323951

Την επίσκεψη του νέου Προέδρου του Σωματείου Ιδιοκτητών Τυροκόμων και Μεταποιητών Γάλακτος Νομού Χανίων «Λευκά Όρη» κ. Σπύρου Μπαλαντίνου, δέχτηκε σήμερα, Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, με αφορμή τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου που αναδείχθηκε μετά της πρόσφατες εκλογές.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας, κ. Αντώνης Παπαδεράκης, ο απερχόμενος πρόεδρος του Σωματείου κ. Βαγγέλης Κωστάκης και ο τυροκόμος κ. Νίκος Γιαννούλης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα γενικότερα προβλήματα του κλάδου, έγινε αναφορά στη σημαντική συμβολή του κλάδου στην τοπική οικονομία, εξετάστηκε το περιθώριο συνεργασίας ανάμεσα στο Σωματείο και την Π.Ε. Χανίων, και συγκριμένα οι δυνατότητες στήριξης του κλάδου για την προώθηση των προϊόντων του και στη διεθνή αγορά και η σχετική δημιουργία δικτύου τυροκόμων για την προβολή τους στο εξωτερικό, όπως και οι πιθανότητες χρηματοδότησης του κλάδου.

Ο κ. Καλογερής και ο κ. Παπαδεράκης διαβεβαίωσαν το Σωματείο ότι θα στηρίξουν τον κλάδο των τυροκόμων προς τις κατευθύνσεις αυτές, διότι ο σκοπός είναι κοινός και τα οφέλη σημαντικά τόσο για τον πρωτογενή όσο και για τον δευτερογενή τομέα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook