Στον Δήμο Χανίων τέσσερα οικόπεδα προσφορά της Ενορίας Κουνουπιδιανών | Τίμησε τους δωρητές ο Βάμβουκας | Photos

στον-δήμο-χανίων-τέσσερα-οικόπεδα-προ-912113

Στην απονομή τιμητικής διάκρισης αναγνώρισης της προσφοράς του πατέρα Δημητρίου Αλεξανδράκη και των μελών του εκκλησιαστικού συμβουλίου της Ενορίας Κουνουπιδιανών για τη μεταβίβαση τεσσάρων ακινήτων ιδιοκτησίας της Ενορίας στο Δήμο για κοινωφελείς χρήσεις προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, έπειτα από τη λήψη σχετικής ομόφωνης απόφασης.

Ειδικότερα, απονεμήθηκε τιμητική διάκριση αναγνώρισης της προσφοράς του στον πατέρα Δημήτριο Αλεξανδράκη, πατέρα του πρώην αντιδημάρχου και δημοτικού συμβούλου Χανίων Νεκτάριου Αλεξανδράκη, καθώς και της προσφοράς των μελών του εκκλησιαστικού συμβουλίου της Ενορίας Κουνουπιδιανών.

H τιμητική πλακέτα και ο έπαινος με τη διάκριση που απονεμήθηκε στον π. Δημήτριο Αλεξανδράκη δόθηκε στον γιο του Νεκτάριο, ο οποίος τα παρέλαβε αντί του πατρός του.

Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν και στους: Εμμανουήλ Αποστολάκη, Νικόλαο Ποθητάκη, Δημήτριο Λαδόπουλο ενώ παρέλαβαν και τον έπαινο του αείμνηστου Γεωργίου Τορναζάκη, οι οποίοι, όπως επισημάνθηκε από τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, έπραξαν προς όφελος των πολιτών του Δήμου και ιδιαίτερα των κατοίκων της περιοχής του Ακρωτηρίου.

Πρόθεση του Δήμου Χανίων είναι να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και δαπάνες,  προκειμένου να δημιουργηθούν στα ακίνητα αυτά νέες σχολικές υποδομές, αθλητικές εγκαταστάσεις και δομές κοινωνικής πρόνοιας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook