Στον «αέρα» του Netflix το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν

στον-αέρα-του-netflix-το-πολυαναμενόμενο-ν-1030172

Το «The Last Dance», το ντοκιμαντέρ για τους Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν, το περιμένουν με ανυπομονησία όλοι οι φίλοι του αθλητισμού και όχι μόνο του μπάσκετ ή του NBA.

Και έρχεται σε μια εποχή αθλητικής ανομβρίας, λόγω κορονοϊού, να μας δώσει το νέκταρ της ιστορίας της τελευταίας σεζόν με τους Chicago Bulls, του κορυφαίου μπασκετμπολίστα και ενός εκ των κορυφαίων αθλητών όλων των εποχών.

Ο τελευταίος χορός… Πως προέκυψε ο τίτλος; Γιατί οι Μπουλς διαλύθηκαν ενώ κέρδιζαν; Ποιες ήταν οι σχέσεις του Μάικλ Τζόρνταν με τον Φιλ Τζάκσον; Ζήλευε ο Τζέρι Κράους την επιτυχία των πρωταγωνιστών, ήταν ένα «γουρούνι» ή ένας πραγματικά σπουδαίος παράγοντας; Πόσο πίεσαν τον MJ οι Ντιτρόιτ Πίστονς και ο Λάρι Μπερντ; Γιατί ο AIR σιχαινόταν τον Αϊζάια Τόμας και τον Κλάιντ Ντρέξλερ; Ποια απόφαση του Σκότι Πίπεν εξόργισε τον Τζόρνταν και πόσο δύσκολη ήταν η διαχείριση του Ντένις Ρόντμαν; Δεν είναι όλα, είναι μερικά από τα ερωτήματα στα οποία απαντά το ντοκιμαντέρ, το οποίο πηγαίνει συνεχώς εμπρός-πίσω για να συνδέσει την πορεία της δυναστείας των Ταύρων και, τελικά, δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά ούτε στον MJ, ούτε στην τελευταία του σεζόν στο Σικάγο.

Το Sport24.gr σας παρουσίασε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/4) ένα review καθώς ήταν το πρώτο μέσο που το παρακολούθησε και σας έβαλε στο κλίμα πριν δείτε τα δύο πρώτα επεισόδια.

The Last Dance: Πού θα δείτε το ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν

Όσοι έχετε πρόσβαση στο δίκτυο ESPN, ήδη στις 03:00 τη νύχτα της Κυριακής (ξημερώματα Δευτέρας ώρα Ελλάδας), προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο και το δεύτερο στις 04:00, αμέσως μετά δηλαδή.

Η επαναπροβολή τους θα γίνει στις 26/4 από τις 01:00 έως τις 03:00 ενώ από τις 03:00 έως τις 05:00 θα ακολουθήσει το τρίτο και το τέταρτο επεισόδιο.

Εναλλακτικά, μπορείτε να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ μέσω του Netflix που το φέρνει στην Ελλάδα το πρωί της Δευτέρας (20/4) στις 10:00 επίσης με τα δύο πρώτα επεισόδια τα οποία φυσικά θα έχετε την ευκαιρία να ξαναδείτε όποτε θέλετε στη φημισμένη πλατφόρμα streaming.

Αναλυτικά, το Netflix θα έχει δύο επεισόδια στις 20/4, δύο στις 27/4, δύο στις 4/5, δύο στις 11/5 και τα τελευταία δύο στις 18/5, όλα από τις 10 π.μ. κι έπειτα.

Πηγή: sport24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook